|
Çocuğumu kedi isırdı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Duygupln ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Tem 2023 Saat 22:17 |
Hocam merhaba nasılsnız?
4 gün önce yazlıktayken kızımı yazlığın bahçesinde baktığımız kedilerden biri tırmalayıp ısırdı. Hemen yıkadım sabunla. Kolanya sürdüm. Dirseğini ısırmış belli belirsiz kan oldu ama akmadı kan. Sıktım hatta aksın diye. Minikti bir de kolda hafif tırmalama izi vardı. Şu an belli belirsiz iz. Kedilerin sadece annesine kuduz aşısı yaptırmışız veterinere sordum ısıran kedide sadece karma aşı var. Bütün gün yazlığın çevresinde ormanda falan da geziyorlar. Bahçede de oluyorlar. Bugün baktım yine bahçede yatıyordu kardeşiyle. Beni görünce de yanıma geldi sonra mamasını yemeye gitti. En sevmediğim de o kediydi. Şimdi devamlı gözüm onda yaşıyor mu diye. Çok korkuyorum şu kuduz vakasını da okuyunca. Artık çok geç gerçi ama çok ileri zamanda bile kedi kuduSa kişi kuduz olabiliyormuş. Allah korusun. Hocam kedinin kuduz olup olmadığı ne zaman anlaşılır.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kuduz mikrobu saçan bir kedi; oynaşmaz, yemek yiyemez... Her yerde Kuduz yok. Bilinen bir tek; Güney Doğu Anadolu var.
|
|
![]() |
|
Duygupln ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim hocam. İlk zaten rahatlamak için sizin mesajlarınıza bakmıştım. Yine de çok evham yaptım. ilk an aklıma gelmedi aşı. 4 gün sonra kuduzdan ölen mimar haberini okuyunca çok büyük ihmal yaptığımı düşündüm ne uyku kaldı ne bir şey evhamdan. Bu 5. Gün hala kesinin bahçeye gelmesini bekliyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kuduz kedi aydınlık ve sesli ortamlardan hoşlanmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|