|
Parmaklarda iltihap |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aysintskn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aysintskn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Tem 2023 Saat 02:15 |
Merhaba hocam, kizim7 yaşında. 2 gün önce yüzük parmağının dış orta eklem bölgesinde su toplamış yanık gibi bir oluşum vardı. Bilm3den yaktı vs gibi düşündüm. Sonra kıymık batmış gibi uç vardı çektim iltihap çıktı. Teramicin sürüp kapattım. Bugün 2 elinde tüm parmak uçlarında aynı şey oldu. İç tarafta. Eklem ve avuç içine doğru sanki elini sobaya degdirmis gibi. İçinde iltihap var mi bilmiyorum. Fotoğraf cektim ama yukleyemedim.
Hocam az önce baktım ayak parmak altlarında da var 2 tanesinde. Düzenleyen Aysintskn - 31 Tem 2023 Saat 02:48 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118532 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Mutlaka resim gönderin.
2- Ayrıca; koltuk altı ve kasıklarda Lenf bezleri ele geliyor mu? 3- Ağız içinde yaralar varmı?
|
|
![]() |
|
Aysintskn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aysintskn
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aysintskn
https://www.hizliresim.com/bmjk9uz
Bu fotoğraf sol kasık yaklaşık 2 hafta önce sinek ısırdı sandim. Isırık için jel sürdüm. Ama biraz yayıldı ve sulanmisti. Mikrop kaptı diye dusundum çünkü havuza girdi o dönem. ( umumi havuz degil) ama az önce kontrol edince çevresindeki su toplanmasını gördüm en üstteki su toplamış gibi gözüküyor...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aysintskn
https://www.hizliresim.com/bmjk9uz
Düzenleyen Aysintskn - 31 Tem 2023 Saat 09:47 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118532 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tahriş olmuş!
Ya; kimyasal bir yakıcı madde ile temas etmiş Ya; deniz kenarında kum ile uzun süre oynamış. 3-4 gün öce neler yaptı?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aysintskn
Denize 3 hafta önce 1 kere gitti. Pazartesi gününden beri evdeydi. Evde deterjan vs gibi şeylerle oynamaz ama kontrol altında tutarım bir süre. Kasık fotoğrafı da yolladım ama açılmadı. Orda da su kabarcigi vardı... koltuk altlarında kasiklarda lenf elime gelmedi.
Teşekkür ederim Kadir Bey, takip edeyim.. değişiklik olursa yine size sormak isterim. İyi gunler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sonra gönderdiğiniz resimdekiler; sinek ısırıkları. Kaşıntı olursa, Fenistil jel sürün.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|