Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kalıcı diş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kalıcı diş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Emy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 454
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kalıcı diş
    Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2023 Saat 11:08
Hocam 5 buçuk yaşındaki oğlum alt iki süt dişleri düşüp yerine kalıcı dişler geleli nerdeyse 6 ay oldu.Normalde kalıcı dişler süt dişlerinden daha büyük olur. Fakat oğlumun kalıcı dişleri süt dişleri gibi küçük kaldı. Ayrıca süt dişleri çok seyrek birşeyler yerken çoğu zaman dişetlerinin acıdığını söyler. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118856
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2023 Saat 17:27
Resim gönderin. 
Yukarı Dön
Emy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Emy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2023 Saat 12:17
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2023 Saat 13:10
Bir anormallik YOK! O dişler daha büyüyecekler. 
Yukarı Dön
Emy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2023 Saat 22:36
Hocam oğlumun kalıcı üst kesici dişleri geliyor. İkiside düşmeden yerine yenisi geldi. İlk dişi çok sallandı,elimle hafifçe müdahale ettim. Diş düştü. İkinci dişte tık yok. Süt dişi yukarı doğru kaymaya başladı. 
Alt yan kesici dişin birini gösterdi acıyor diye. Baktım o da düşmeden yerine yenisi gelmiş. Ama o sallanıyor. Siz müdahale etmeyin diyorsunuz biliyorum.
1-)Çocuk yemek yerken acıyor dişlerim deyip bırakıyor. Ne yapalım?
Alt kesici dişlerde acıma yoktu. Kendiliğinden düşmesini bekledim.
2-)Bu çocuğun 5 dişide böyle çıktı. Neden böyle oluyor? Bizim zamanımızda hiç böyle duymamıştım. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eki 2023 Saat 18:09
Boyle sacma islerle ugrasmayin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.