|
Kilo sorunu ve alerji |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tulayferiha ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2023 Saat 20:56 |
Merhaba hocam, kardesimin bebeginin bilgilerini yaziyorum. Kendisinin attigi gibi.
Doğum kilosu :2850 38 haftalık doğdu Şuan kilosu :8600. 8 ay 20 günlük İnek sütü ve susam tahin alerjisi var bilinen . Gazlı ve zor tuvalet sancı döküntü pişik gibi belirtiler. Süt içerken zorlanıyordu çok gaz oluyordu . 2 aylıkken teşhis konuldu zamanla düzeldi ama büyüdüğü için mi tam bilmiyorum . Şu an bişeyler deniyorum ama sancıları oluyor karnında Karsesim hicbir süt ürününü tuketmiyor ve bebegin kilo alimini da az buluyorlar. Sizin yorumunuz nedir? Kolayliklar dilerim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şu kahrolası "bebek" yerine cinsiyet belirten, "oğlu" veya "kızı" lafını kullansanızda benim işini kolaylaştırsanız!!!!!!!!!!!
Kız ise: 400 gram fazlası var! Erkek ise: eksiği YOK! Ne yapıyorsanız aynen devam edin. Sancı olması allerji ile ASLA ilgili değildir. "Sancı" bir allerji belirtisi değildir. Türk doktorları; allerji'den başka bir halt bilmedikleri için her bir şeye allerji derler, onları ciddiye almayın. 20 gün ile 5-6 aylar arası gazlı dönemdir. Gazın sebebi, harketsizliktir. İlk sayfadaki "Yeni Doğan Bebek Özellikleri" makalemi okuyun. Bebekler daha henüz HİÇBİR gıda ile karşılaşmadıkları için bebeklik çağında hiçbir maddeye karşı allerji YOKTUR. Bu sahtekar doktorlara kanmayın. Yeni gıdalara karşı "hazımsızlık" olabilir. Bu da, soya çekim bir durumdur. Küçük doğmaları da diğer bir etkendir. Kardeşiniz muhteşem bir şekilde dolandırılmış. Bebek ve annesinin diyet yapmasına da gerek yoktur. Çok okumaları gerekiyor. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Ağu 2023 Saat 09:46 |
|
![]() |
|
tulayferiha ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok tesekkur ederim. Erkek bebek hocam kusura bakmayin.
Ben sayenizde kizimi. Kizim 3.5 yasinda 1 yildir ne doktora goturuyom ne ilac kulllaniyom . Neredeyse astim dedikleri cocugum, rahat birakinca cok daha iyi oldu. Simdi beni elestiren cevrem, senin doktora bi sorana demeye basladi. Kolayliklar dilerim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|