|
tahlil sonucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
teacher7 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nis 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2023 Saat 11:50 |
Hocam merhaba; arkadaşımın çocuklarının tahlil sonuçlarını değerlendirebilir misiniz? Ben sizden okuduklarımla birkaç şey söyledim ama yine de yanlış birşey söylemiş olmayayım diye sorayım dedim. 1. çocuk yaşında 2. çocuk 5 yaşında hocam.
|
|
![]() |
|
teacher7 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nis 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
büyük çocuğunkini az önce yükleyememişim hocam.
|
|
![]() |
|
ilk mesajdaki çocuk 5 yaşında
ikinci mesajdaki çocuk 9 yaşında.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118401 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her iki çocukta; yaşlarına göre Hgb değerleri üst sınıra yakın ve bu sebeple, Ferritin değerleri düşük.
Bazı salak doktorların zannettikleri gibi, Ferritin "Depo demiri" DEĞİLDİR!! Barsaklardan emilen demiri; Transferrin'e taşıyan bir proteindir. VE, daha fazla Demir emilmesin diye, vucut Hgb yükseldiğinde Ferritin değerini düşürür. SAKIN aksini söyleyen salaklara inanmayın, yoksa çocukları zehirlersiniz.
|
|
![]() |
|
murat193 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 169 |
Hocam ben bir ampul d vitamini kullanın kışa girerken dedim ama doğru mu dedim. 20-30 bandında değerleri
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118401 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanki normalmiş gibi değerlendirilince, atlamışım. Tipik Türk Laboratuvarı!
EVET! Hemen 1 ampul Dvit3 içsin ve 1 ay sonra tekrar içip, Aralık ayında sadece D vitamin seviyesi baktırıp bana yazın. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|