|
17 aylık bebek kusma ishal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cennettekus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2023 Saat 01:01 |
11 yaşındaki oğlum 2 gün önce sabaha kadar hem kustu hem ishal oldu ama atlattı. Bugün de 17 aylık kızım, önce kusma ile başladı su içse bile anında kusuyor daha sonra ishalle kusma birlikte devam ediyor. Yazılarınızı okudum ve viral oldugunu tahmin ediyorum. Emedur fitil yaptım 15 dk sonra kaka yaptı tekrar fitil yaptım 45 dakika sonra kustu. Gözünğ açamıyor perişan oldu ne yapmam lazım 🥹 serum taktırmam gerekirmi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Görmediğim için bilemem. Ağızdan su bile içiremiyorsanız, serum gerekir.
|
|
![]() |
|
cennettekus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
İçiriyorum ama içirmemle kusması bir oluyordu serum takıldı şimdi biraz daha iyi durumu. Serum takılmışken kan değerlerine baktırdım
D vitamini:44 Hgb: 11,6 En son 12 aylıkken, 5 ay önce damlayı bırakıp devid ampul icirmiştim. Tekrar d vitamini gerekirmi? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Anemi:Yok.
Evet, D vitamin seviyesi çok düşük. Şimdi 1 ampul Dvit3 için , 1 ay sonra tekrar için ve Aralık ayında tekrar D vitamini baktırıp, bana yazın. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Hocam 10 ve 11 yaşındaki çocuklarımın d vitaminleride 22 ve 26 çıkmıştı. Onlarada bir tane şimdi, 1 ay sonrada bir daha içirip, Aralık ayında tekrar tahlil yaptırsam olur mu?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Çok iyi olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|