Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 17 aylık bebek kusma ishal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

17 aylık bebek kusma ishal

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cennettekus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 338
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cennettekus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 17 aylık bebek kusma ishal
    Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2023 Saat 01:01
11 yaşındaki oğlum 2 gün önce sabaha kadar hem kustu hem ishal oldu ama atlattı. Bugün de 17 aylık kızım, önce  kusma ile başladı su içse bile anında kusuyor daha sonra ishalle kusma birlikte devam ediyor. Yazılarınızı okudum  ve viral oldugunu tahmin ediyorum. Emedur fitil yaptım 15 dk sonra kaka yaptı tekrar fitil yaptım 45 dakika sonra kustu. Gözünğ açamıyor perişan oldu ne yapmam lazım 🥹 serum taktırmam gerekirmi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118962
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2023 Saat 08:34
Görmediğim için bilemem. Ağızdan su bile içiremiyorsanız, serum gerekir. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cennettekus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2023 Saat 12:53
İçiriyorum ama içirmemle kusması bir oluyordu serum takıldı şimdi biraz daha iyi durumu. Serum takılmışken kan değerlerine baktırdım
D vitamini:44 
Hgb: 11,6

En son 12 aylıkken, 5 ay önce damlayı bırakıp devid ampul icirmiştim. Tekrar d vitamini gerekirmi?

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2023 Saat 14:19
Anemi:Yok.
Evet, D vitamin seviyesi çok düşük. Şimdi 1 ampul Dvit3 için , 1 ay sonra tekrar için ve Aralık ayında tekrar
D vitamini baktırıp, bana yazın.

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cennettekus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2023 Saat 16:39
Hocam 10 ve 11 yaşındaki çocuklarımın d vitaminleride 22 ve 26 çıkmıştı. Onlarada  bir tane şimdi, 1 ay sonrada bir daha içirip, Aralık ayında tekrar tahlil yaptırsam olur mu? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2023 Saat 17:29
Çok iyi olur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.