|
alerji veya reflü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BİLGİN ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2023 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2023 Saat 09:50 |
sevgili hocam çözemediğim bir konuyu yine size danışmak istedim
oğlum 8 yaşında dün okulda öğlen yemeğinde kıtır ekmek yerken boğazıma battı dedi ve tüm gece acıyor dedi boğazına ekmeğin battığını düşündüm fakat sabah kalktı burnu tıkalı ve sümkürdüğünde sarı geliyor ve boğazı dolu konuşuyor fakat baktığımda beyaz ya da kırmızı değil boğazı başka ek bulgusu yok sorum şu 1-alerji ya da grip mi oldu 2-bir de bazı gıdalara toleransı var hocam tükettiğinde geğiriyor diş gıcırdatıyor gece balgam yapıyor(her zaman değil) dün gece de çok geğirdi diş gıcırdattı,okulda ne yediğini bilemiyorum onlar reflü yaptı da onun belirtisi mi illiadin damlattım başka ne yapabilirim zyretec versem işe yarar mı teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119008 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sert ekmek boğazını çizmiş. Tantum Verde Sprey sıkın.
Grip olabilir. Allerji böyle olmaz. Yastığını yükseltin. Başucuna 2 damla ColdMix damlatın.
|
|
![]() |
|
BİLGİN ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2023 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam okul dönemi sık boğaz enfeksiyonu oluyor bunu önlemek ya da azaltmak için sizin bir öneriniz var mı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119008 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok! Her çocuk, ilk defa okul/yuva başladığında ilk 2 senesi çok hastalıklı geçer ve bu sayede antikorları
oluşur. Türk doktor aklı ile HER ateşlendiğinde Antibiyotik alanlarda ise; bu antikorlar oluşamaz ve devamlı AYNI bakteri ile defalarca hasta olurlar, doktorlardan çıkamazlar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Eyl 2023 Saat 12:58 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|