Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kocaman bir teşekkür
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kocaman bir teşekkür

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Esrazeynep Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 127
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Esrazeynep Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kocaman bir teşekkür
    Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2023 Saat 23:08
Herkese merhaba. kadir hocam zamanınızı çalmayayım birazcık size olan güvenimi anlatmak istiyorum yeni tanıyan annler için...
Ben hocamı büyük kızım 2 yaşındayken elimde bir poşet dolusu astım ilacı ile ağlarken tanıştım.. Kızımda uzayan öksürükler vardı ve uykuda rahat bırakmıyordu ve ilk tecrübesizlik öksürdü ya ödümüz patlardı hemen koşardık doktora. O da zaten hazır bekliyor alerji bu  ventolin pulmicort hemen tedavi çocuk 15 gün iyi sonra bir ateş hop ciğerleri kötü antibiyotik bunu defalarca yaşadık..sonra dedim ki elimde o poçet çözüm  bu kadar ilaç olamaz araştırmalıyım yazdım isimleri nete ve kadir hocamın yorumuna denk geldim. Dedimki kesin ve net yorumlar okudum günlerce ve evet biz hepsini yaşadık tüm sahtekarlıklar. Önce ilaçları attım çöpe eşim karşı tabi dedim sabır geçecek bu öksürük öyle de oldu. Artık sabretmeyi doktora koşmamayı öğrendim. Kızım şimdi 7 yaşında ve 5 yılda 2 antibiyotik bence gayet başarılı.. Gelelim 2. Numaraya o da gümbür gümbür geliyor 😅 tam 17 aylık 4 tane açılmamış antibiyotik.. O da bir doğdu pir doğdu kistik fibrozis şüphesi ile doğdu.. Gen testi ter testi tanı koyamadılar çocuğa günlerce ağladık uyku uyıyamadık bir gece dedim kadir hocam bilir attım testleri yok dedi önemli değil bu sonuçlar tutunacak dalım oldu.. Bitti mi yok 1. Sınıf abla hasta oldukça bu da oldu tabi bu kez de kf mi diye koştuk dr.. İlk antibiyotik ciğerinde karartılar var diyeydi kadir hocam hayır dedi kullanmadık 2. Antibiyotik ciğere inmesin önlem alalım dedi ne alaka vermedim tabi. 3. Antibiyotik kulak enfeksiyonu olmuş haberimiz yok ne ağrı ne ateş tabiki vermedik sağolsun kadir hocam bu konudada çok yorumlamış benim sorum da dahil açıklamış.. Ve 4. Bronşiolit olacak gibi verelim antibiyotik oldu ama yok 2 ay süren öksürük ve sonuç bitti gitti.ha tabi burda kolay vermedim yazmışım ama kadir hocam sağolsun ona kaç kez soru sordum bilmiyorum.ya sabır denecek bir üye🤦‍♀️. İşin özü 17 aya birsürü hastalık sığdı ama grip sığmadı arkadaşlar.. Siz siz olun sahtekarlık safhalarını okuyup benim gibi deneyimleyerek değil baştan bilerek dr gidin.. Tabi bütün dr başımızın üstünee ama işte şu ilaç ticarethanesi gibi olmasın. Bitti mi yok minik yine hasta 3. Gün ateşte bekliyorum öğrendim artık adımları en azından deniyorum..ağzında pas yok keyfi fena değil genzi hafif akıyor grip geliyor yine ne dersiniz hocam? 🌼
İyi ki sizin gibi doktorlar var olmuş kendi adıma çok şanslıyım ve bu teşekkürü bir borç bilirim🌼🌼

Düzenleyen Esrazeynep - 15 Eyl 2023 Saat 23:15
Esserzey
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2023 Saat 09:24
Okuyun ve kendinize GÜVENİN! 
Yukarı Dön
Canan88cihan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 105
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Canan88cihan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eki 2023 Saat 10:17
Esra hanim peki kistik fibroz mu cocugunuz??
Benim 5 yasindaki oglumun bu yaz fatkettim hep terliyor zaten ama alnini optugumde agzima tuz tadi geldi hep. Bugun nette biraz terle ilgili arastirinca kistik fibroz olabilir diye okudum. Siz hangi hastane ve dr a gidiyor sunuz
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.