|
Terleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sevcanerk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sevcanerk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2023 Saat 14:04 |
Değerli hocam 4 yaşındaki kızımın 1 hafta önce 37.5 civarı ateşi vardı 2 gün sonra ateşi düştü ardından burun akintısı hapşırma ve öksürük başladı o da geçti ilaçsız şekilde ancak 3 gündür gündüz de gece de terledigini görüyorum normal de de çok terleyen bir cocuk ama 3 gündür biraz daha fazla bu terlemenin başka rahatsızlıklar ile ilgisi olabilir mi. Ben ateş ve terlemeden çok endişe ediyorum lenf ile ilgili ya da kan hastalığı ile ilgili olabilir mi diye . Bir kan testi yaptırsam neye baktirmaliyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhim hastaliklarda; terlemeye gelinceye kadar cok daha onemli ve bariz arazlar olur.
Terlemekle, bobreklerin isi azalir, kotu bir sey degildir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Eyl 2023 Saat 07:23 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|