|
Ayak, bacak, karin agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Halek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mar 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eki 2023 Saat 21:50 |
Kadir bey, merhaba.
Nasil ve ne soracagimdan cok emin olamamakla beraber, yine de size danismadan edemiyorum endiselerimi. 3 yasindaki oglum birkac gundur zaman zaman (bazen gece, bazen gunduz) Ayak agriyor, bacak agriyor, karnim agriyor cumelelrini kullaniyor. Biraz ovuyorum vs. Gecti mi deyince gecti diyor. Karni genelde birsey yedikten sonra oluyor,bazen pesinden buyuk tuvalet geliyor..her soyleyisi cok uzun surmuyor ama ben endiseleniyorum neden son zamanlarda bu kadar cok bunlari telaffuz eder oldu diye. Hareketliliginde bir degisiklik yok .bazen gecelerinuyanip ayagini gosteriyor agaayarak.ovuyorum uyuyor bir sure sonra. Az evvel kosmaya baslayinca durup bacagi agriyor dedi.bir sure sonra kosmaya devam etti ama.ben de surekli agriyor mu agriyor mu diye soruyorum, evet diyor bazen hayir diyor. Onemli birsey degildir insallah degil mi? Cevaplariniza da baktim amacok denk gelen bulamadim. (20 gun once bir gunluk ateslenmisti)
Düzenleyen Halek - 02 Eki 2023 Saat 22:08 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118782 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir hastaliga benzemiyor.
Psikolojik olabilir. -Kardes gelmesi. - Eve yatili misafir gelmesi. - Vefat durumlari gibi.....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|