|
Kendim İçin Danışma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrvgvz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2023 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eki 2023 Saat 19:55 |
Merhaba hocam 32 yaşında kadınım bir aydır geçmeyen kasık ağrısı yan karın boşluğu ve böbreklerime yayılan bir ağrı var idrar yolu enfeksiyonu için cipro kullandim bir kutu ağrılarım geçmek yerine daha da şiddetlendi nereye gideceğimi bilemedigimden dahiliyeye gittim kan istedi o ara adetli olduğum için idrar veremedim pazartesi idrar vereceğim ve ultrason gireceğim kan sonuçlarımda hgb düşük çıkmış demir ilacı kullanmama rağmen bu bağırsaklarla ilgili bir hastalığın habercisi olabilir mi genel cerrahiye ya da kadın doğuma mi gitmeliyim kan sonuçlarım aşağıda
Düzenleyen mrvgvz - 06 Eki 2023 Saat 22:23 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119079 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O kadar(cik) dusuk icin tedavi verilmez! Diyetinizdeki etli gida miktarini arttirin, yeterli olur.
Idrar tahlilinde, MUTLAKA, "Nitrit" degerine bakin. Sakin Turk doktorlarinin tuzagina dusmeyin. Onlar Nitrit degerine degil Lokosit var mi-yok mu diye bakarlar. Laboratuvarlar da hic gormeseler bile, "3-5 Lokosit var" derler, Racon oyledir! Siz Nitrit degerine bakin. Nitrit:(-) ise IYE yok demektir, sakin bunun icin antibiyotik kullanmayin. Kadin Dogum doktoruna gidin! PID olabilir. Bunun icin antibiyotik gerekebilir. |
|
![]() |
|
mrvgvz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2023 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam dünden beri de karnımdan gurul gurul sesler geliyor ağrı zaten hep var acaba bağırsakla ilgili bişey de olabilir mi bizim ailede kolon kanseri rahim yumurtalık kanseri hepsi olunca korkuyorum artık aklıma herşey geliyor kadın doğuma gideceğim genel cerrahiye de gitmeli miyim yoksa öncesinde dahiliye doktorundan gaitada gizli kan testi mi istemeliyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119079 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hicbir 'ishal' 1.5 ay gecmeyen agri yapmaz.
Once; Kadin Dogum gorsun.
|
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
Benimde yymurtalıklarımda kistler var. Fonksiyonel kist deniliyormuş. Belli bir boyutu geçince veya azıcık soğuk hissedersem hemen tarif ettiğiniz ağrıları yaşıyorum. Bende ilk başta kum veya taş düşürüyor sanmıştım. Geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
Hocam merhaba ben kasık böbrek ağrılarım için kadın doğuma ve dahiliyeye gittim ultrason kan idrar testleri normal çıktı rahimde yumurtalıkta bişey görülmedi sebebi bulunamadı derken aşırı karın ağrısı ve ishal oldum mide bulantısı da var biraz aynı şekilde 5 yaşındaki kızımdada kusma ve ishal var tuvalete çok çıkmıyor ama şu gibi ishal gidiyor ikimizede acilde iğne yapıldı probiyotik kullandık geçer gibi oluyor yine başlıyor bir haftayı geçti bu durum bugün ikimizde hastaneye gittik kizima doktor genel durumu iyi gaita tahlili yapsakda antibiyotik tedavisi uygulamayacagim dedi çinko şurup ve probiyotige devam dedi benden de gaita ve kan istedi gaitada parazit görülmedi kan değerleri normal çıktı biraz takip et geçmezse gastroenterolojiye git kolonoskopi emar isteyebilirler dedi endişelendim karnımizdan sesler geliyor benimde kızıminda aşırı gaz karın ağrisi var parazit yoksa hocam kızımla aynı anda nasıl böyle olduk ona gaita tahlili yapılsa onda da mi cikmayacakti anlamadım ne sebep olmus olabilir bu duruma besin zehirlenmesi desek eşimde birşey yok aynı şeyleri yiyoruz benim tahlil sonuçlarım aşağıda
Düzenleyen mrvgvz - 17 Eki 2023 Saat 18:51 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN, SAKIN Probiyotik kullanmayin!! SAKIN ;Cinko kullanmayin!!!
Esiniz bu hastaligi daha evvel gecirip, bagisiklik kazandigi icin hasta olmayabilir. SAKIN hicbir ilac kullanmayin. Sakin o teklif edilen sacma sapan testleri de yaptirmayin.
|
|
![]() |
|
Peki hocam çok teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|