|
Öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nehiraksoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eki 2023 Saat 09:14 |
Merhaba hocam sizin tedavilerinizle büyüttüğümüz oğlum 12yaşında çok inatçı bir öksürüğü var üç gün evde dinlendirdim ballı limonlar zencefilli bal sarmısaklı bal doğal yollarla geçirmeye çalışıyorum ama öksürük çok inatçı gece uyuduğu andan itibaren sabaha kadar hiç öksürmüyor sabah kalkınca yine başlıyor balgamlı sonrasında hönk hönk gıcık şeklinde devam ediyor.Bugün okula gönderdim ama aklım onda doktora götürsem bronşit diyecek ciğere inmesinden de endişeliyim burnu açık o yüzden illadin kullanmadım başka yapabileceğim bir şey var mı?
|
|
![]() |
|
Nehiraksoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam okuldan geldi bütün gün yudum yudum su içmiş öksürmemek için yemek yerken ve sıvı şeyler tükettiğinde öksürük biraz olsun hafifliyor onun haricinde çok inatcı ve şu an havlar gibi öksürüyor serum fizyolojik kullanmadım burnu açık diye ballı limonlu su coldmix kullanıyoruz…
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118797 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilaveten; ara ara Sicak buhar uygulayin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Hocam üç gün daha geçti öksürük aynı şekilde devam ediyor ayrıca öksürmekten sesi de kısıldı serum fizyolojik+ballı limonlu su+coldmix+sıcak buhar şeklinde ilerliyoruz ama iyileşme olmadı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118797 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
2-3 hafta surebilir. Az hareket etsin. Hizli nefes alacak kadar kosup, oynamasin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Değerli Hocam
Buraya yazıyorum ki aynı sıkıntıyı yaşayan ailelerde okusun. Coldmix+ballı limonlu su+illadin tavsiyenizle sıcak buharda ekledik arada bitki çayları,okulda spor aktivitelerine katılmadı öksürüğü tam 15 günde hafiflettik ama 15 gün aralıksız sürdü bu hafta çok çok daha rahat geçti tamamiyle geçmedi ama çok azaldı diyeceğim o ki paniklemesinler bunları uygulasınlar grip arazları biraz uzun sürüyor çocukları yoruyor ama geçiyor bu sene ki virüs öksürük yapıyor çevremde herkes böyle tekrardan tekrardan çok çok teşekkür ederim🙏🙏🙏selamlar sevgiler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|