|
Erken ergenlik mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bir anne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Eki 2023 Saat 21:33 |
Dr bey merhabalar ,kızım 8,5 yaşında 34 haftalık 1.9kg doğmuştu.Şimdi 34 kg,142cm uzunluğunda.Alın ve burun bölgesinde küçük sivilcenmeler başlandı, dermatoloğa götürdüm erken ergenlik belirtileri var mı diye sordu.Göğüste büyüme yada özel bölgelerinde kıllanma yok.Daha 4 süt dişi değişti ,benim boyum uzun hep bana benziyor diye düşünüyordum.26 ay anne sütü aldı,ev yemekleri yediriyorum paketli gıda neredeyse hiç yedirmedim.Erken ergenlik olabilir mi? Bir de özel durumumuz var özafagus atrezisi operasyonu geçirmişti,bronşektazisi var zaman zaman antibiyotik kullanıyoruz onlar da etkiler mi acaba?Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119010 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
NE alakasi var!
Erken ergenlik ile ilgili yazilarimi okuyun. Antibiyotik, etkilemez. Yuz temizligine dikkat etsin. Her gece, sabunlu sicak su ile yikamadan yatmasin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|