|
Mr hakkında bilgi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zey_nep ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eki 2023 Saat 23:06 |
Kontrastli venografi beyin emari neden çekilir hocam beyin tümörü normal çekilen mr da goruntulenmez mi?
Bu venografi damarları incelemek için mi tümör için mi tercih ediyor?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118412 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
MR ile ilgili makalemi Yazarlar kismindan okuyun.
|
|
![]() |
|
Zey_nep ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Okudum hocam ama ssorumla ilgili bir şey bulamadim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118412 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Beyin tumoru, siradan Rontgen ile bile gorulur!
Bu test; damarlarda tikaniklik veya daralma olup olmadigini anlamak icin yapilir. Yani daha "tumor" suphesi bile YOK!
|
|
![]() |
|
Sağ olun hocam teşekkür ederim..
Gözlerim yerinden fırlayacak gibi hissediyorum o kadar acayip bir basınç oluyor ki gözlerimde ve başımda. Astigmatim 1 1.5 ilerlemiş iki gözde gözlük takmıyorum. Onlar mı öyle yapıyor bilmiyorum. İki haftadır da sağ kolum uyuşuyor boyun düzleşmesi de var. Normal mr cekmistim. Doktor ona baktı renkle ilaçlı MR istedi. Endişelendim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ister!! Tipik Turk doktoru!
Agri oldugunda, 2 tablet Novalgin alin, gunde 6 yi gecmeyin.
|
|
![]() |
|
Tamam hocam teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|