|
LDL ve IgE yüksekliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ysfgvnc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eyl 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eki 2023 Saat 14:09 |
Hocam merhaba bu sefer kendim için bir sorum olacaktı. 34 yaşındayım 1.72 boy 77 kg. Yaklaşık 4 senedir belirli dönemlerde hapşırma krizi su gibi burun akıntısı geniz kaşınması yaşıyorum. Alerjik rinit denildi ve bir süre alerji ilaçları kullandım. Alerji ilacını bırakınca aynı şikayetleri tekrar yaşıyorum.IgE iki ay önce 110 iken bugünkü tahlilde 141 çıktı. Alerji için nasıl bir yol izlemeliyim?iki ay önce bir de LDL yüksek çıktı yumurta ve yağlı yemeklerden uzak dur denildi.Bugün tekrar tahlil verdiğimde LDL yine yüksek çıktı. Henüz sonuçlar için doktora gitmedim. Sizin tavsiyeleriniz nedir? Nasıl bir yol izlemeliyim hocam hem alerji hem LDL yüksekliği için. Nelere dikkat etmem gerekir? Şimdiden çok teşekkür ederim . Kolay gelsin.
https://hizliresim.com/qhiyjgs]
![]() Düzenleyen ysfgvnc - 28 Eki 2023 Saat 14:12 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
LDL; sinirda yuksek. Harketinizi arttirin, Tabii tek basina LDL hicbir sey ifade etmez.
Total kolesterol, HDL ve Trigliserid ve VLDL ile beraber bakilmasi ve degerlendirilmesi gerekir. IgE yuksekligi: Turk doktorlari, "Kargadan baska kus, Allerjiden baska hastalik" bilmezler. IgE'nin yuksek oldugu durumlar: 1- Atopik bunyeliler. 2- Astim. 3- Kistik Fibrosis. 4- Barsak ve diger parazitler. 5- Cefaklor, Ampisilin gibi Antibiyotik reaksiyonlari. 6- Dis curukleri 7- Sinuzitler. Yoksa, Turk doktorlarinin yaptiklari gibi HER hastaya korlemesine Allerji ilaclari verilmesi, hicbir seyi duzeltmez. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|