|
Grip |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kas 2023 Saat 23:22 |
Hocam 5 yaşındaki oğlum 2 hafta önce grip geçirmeye başladı. Ateşsiz, keyfi yerinde idi. Müdahale etmedim. 10 gün normal gripti. Bu 3 gündür daha boğuk öksürüyor ve burnuna baktığımda bir taraf tamamen kapalı diğer taraf yarım.
1-) Bir üyeye zaditen önerdiniz. Bende denemeli miyim? 2-)Evimiz aşırı rutubetli. Bu da yapar mı?Zira diğer iki çocuğum gribi zorlanmadan atlatabiliyor. |
|
![]() |
|
mekselina ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba cok gecmıs olsun hocam bıze zadıten önermedi 1 2 gün kullanmaktan bısey olmaz dedı bence bır müddet daha bal lımon karışımı deneyın geçmezse denersınız bız tam 1 ay öksürdük baktım gecmedı herhangı kötü bısey yok yatınca oluyor o sekılde verdım zadıtenı yıne de hocam en doğru cevabı verecektir.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynisini uygulayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|