|
Oksuruk terleme |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
mekselina
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Oksuruk terlemeGönderim Zamanı: 13 Kas 2023 Saat 21:22 |
|
Hocam daha oncede yazmıştım kızım 13 gündür oksuruyor dedıgınız herseyı uyguluyorum okulda tatil fızıksel aktıvıte yaptırmıyorum ama cocuk okadar terlıyor kı su gıbı oksuruk balgam ve asırı terlemesi var bu bana hıc normal gelmedı durduğu yerde terlıyor kalın gıydırmıyorum evın sıcaklığı dusuk başka yapabılecegım bısey varmı tesekkurler
|
|
![]() |
|
mekselina
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Kas 2023 Saat 21:48 |
|
Hocam bır sorum var atessız zatürre olurmu ates olması sartmıdır cocuk zayıfladı ve hıc grıp arazı yok büyük ıhtımal sıkıntı cıgerde 😐
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2023 Saat 00:32 |
|
Oksuruk tablosunu inceleyin.
|
|
![]() |
|
mekselina
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2023 Saat 09:07 |
|
Hocam ıncelıyorum atessız olunca cocuk balgamlı öksürük ıle ılgılı olanlar bıze uymadı saglık ocağından kan aldırayım dıyorum atesı yok onada gerek varmı bılmıyorum elımden geleni yapıyorum anlattığınız herseyı uyguluyorum doktora gıtsem antıbıyptık hava verecek bılıyorum zaten Bızde bunlar geçen yılda pek ıse yaramadı durduk yere zehırlemek ıstemıyorum çocuğu bademcık büyük dıye öksürükten kızarmış dıye ben bıle anlıyorum bogazını artık antıbıyptık yazan doktorlar var uykusuz kalıyor yoksa kendı halıne bırakacağım çocuğu ama yıyıp ıcemıyor mıdesı de balgamdan bulanıyor tek çarem sızsınız kan aldırmama gerek varmı hocam yoksa gerek varmı ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2023 Saat 18:35 |
|
Atesi olmayan bir cocuga; "Kan Sayini" gerekmez.
Gripler, 2-3 hafta surerler. Turk doktorlari, kortizonlu spreylerle, bu sikayetleri baskilayarak, marifet yaptiklarini zannederler. Sakin bu sarlatanlara kanmayin, itibar da etmeyin. Biraz sabirli olun, benim anlattiklarimi uygulayin. 2008'den beri HER KIS geldiginde, AYNI SORULAR SORULUYOR... Anlatiyorum, ama gene AYNI ikincil sorular soruluyor!!! Herkes zannediyor ki, bir tek kendi cocuklari boyle. Bu bir surectir ve bagisiklik bu sekilde gelisir. Devamli antibiyotikler, kortizonlu spreyler ve Astim ilaclari alanlarda bagisiklik gelisemez ve doktorlardan cikamazsiniz. "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okuyun.. Bu ilaclar size KASTEN veriliyor!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|