Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bronsiloit 7 aylik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bronsiloit 7 aylik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
pınar1787 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 75
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı pınar1787 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bronsiloit 7 aylik
    Gönderim Zamanı: 16 Kas 2023 Saat 15:13
Hocam 7 aylık oğlum geçen hafta grip oldu. Pazar günü öksürük başladı. Tablo giderek agirlasti . Balgam öksürük ve balgam atmak için kusma oluyor. Bugün de gögusunde hirilti basladi. Doktor muayenede bronsiloit oldugunu soyledi. Ventolin yapmamizi gerekirse antibiyotik baslayacagini soyledi. Sizin tavsiyeniz ne olacak. Hocam çok küçük, kızımda böyle birsey yasamamistik. Birde agirlasirsa hastaneye yatiririz dedi çok üzüldüm. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118871
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kas 2023 Saat 19:34
SAKIN Ventolin kullanmayin. Ventolin; Astim ilacidir! 
O doktor da tipik bir Turk doktoru!! 
Bronsiolit'in Antibiyotik ile duzelebilecegini zannedecek kadar salak biri!! 
Eger, hakikaten "Bronsiolit" ise,  Bronsiolitler DAIMA viraldir ve hicbir ilaci yoktur, kendiliginden iyilesirler.
NOT: Hakikaten Bronsiolit olsa, hirilti DEGIL, solunum sikintisi olurdu.
Tabii ki "buyuk kizinizda" boyle bir sey yasamadiniz, zira o zamanlar boyle soytari doktorlar yoktu!
SAKIN soyledikleri hicbir seye inanmayin, hicbir ilaci da vermeyin. 
Hirilti olmasi, hastaligin sonuna geldiginizi ve bunun sonucunda akintinin koyulastigini gosterir.
Sicak su buhari uygulayin. 
Cok okumaniz lazim. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Kas 2023 Saat 19:36
Yukarı Dön
pınar1787 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 75
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı pınar1787 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kas 2023 Saat 20:10
Hocam tüm brosiloit soru ve yanıtlarını okudum. Oğlumun burnunu kapatıp nefesini dinledim. Hirilti yok..kızımı sizinle büyüttüm. Ventolin verdi doktor hastanede havayi, bebeğe tutmayıp havaya ttutum. Tekrar muayene etti. Bebek rahatlamış dedi. Orda hayal kırıklığı yaşadım. Serum fizyoloji ventolin ve corteir ve agumentiin verdi. Hiçbirini almadım. Evde serum fizyoloji uyguluyorum. Ayrıca buhar ve minik bebek vicksi kullanıyorum. Evde soğuk buhar makinasi kullanıyorum ev nemli oluyor. Mutfakta sıcak buhar yapıyorum. Kortizon ve ventolim veren doktorlara bir daha götürüyorum cocugumu. Cevabınız için teşekkür ederim 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118871
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kas 2023 Saat 02:10
Gordunuz bu doktorlarin rezilliklerini! 
Bu basiniza gelenleri etrafiniza da anlatin, anlatin ki bu tuzaklara dusmesinler. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.