|
Tomografi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mehmettt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kas 2023 Saat 08:46 |
Hocam 42 yaşında bayanim öksürük nedeniyle çekilen akciğer tomografi sonucunda
Her iki akcigerde santral kesimlerde hafif belirgin olarak izlenen brosektatik değişiklikler mevcuttur. Tetkike dahil kamil yapılarda dejeneratif hipertrofik değişiklikler izlenmektedir yazıyor. Bunlar önemli birseymi hafta sonu olunca doktora gosteremedim endislendim hocam. Şimdiden tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
Mehmettt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Duzelteme tetkike dahil kemik yapılarda yazmak istemistim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlarin tamami, bir Turk doktorun yorumu!!!
Ben ASLA bir Turk doktorun yorumuna kanip da bir degerlendirme yapmam... Bana Akciger Rontgen resmini gonderin.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kayda deger veya, tedavi gerektirecek, HICBIR sey yok!
Duyduklariniz tamamen laf salatasi.
|
|
![]() |
|
Hocam çok rahatladım allah razi olsun kemiklerle ilgili yazılanlardan çok korkmuştum. Iyiki varsınız.
|
|
![]() |
|
Hocam son birşey daha sorsam afaffiniza sığınarak brosektatik değişim kalıcı birseymidir. Ara ara nefes darlığı çekiyorum çünkü.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Bronsektazi" olsa idi ki YOK!
1- Zaten tedavisi de yoktur. 2- Asla; ara ara olmaz, sikayetleriniz devamli olurdu.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|