|
Sarılık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
necla_211 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Oca 2020 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı necla_211
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kas 2023 Saat 17:24 |
Hayırlı günler hocam 10.11.2023 te sezeryan doğumla 34+5 haftalik 2400gr erkek bebeğim oldu. 6.gün kontrolünde çarşamba günü kilosu 2350gr çıktı ve kan tahlili sonucuna göre bilirubin değeri 16.72 çıkınca kilosu düşük ilerlerse beyin hasarı göz hasarı falan yapar deyip doktor hastaneye yatirip fototerapi cihazina bırakalım dedi gittik aralikli aralikli yedibuçuk saat kaldiktan sonra bilirubin değeri 12 çıkınca taburcu etti eve geldik saat başı emzirdim cumartesi kontrole getirin dedi yine kan alip bakacaklari için gitmek istemedim ama sanki şu anda yine kolay kolay uyanmiyor ve yüzünün rengi hafif sarı gibi geliyor bana hocam ne yapmali bu aşamadan sonra olumsuz bi durum olur mu?
|
|
Necla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok SALAK bir doktor!! Bunu aynen bu salaga iletin!!
1- HER bebek, dogduktan sonra, kilo KAYBEDER... 2- Bilirubin Takip Cizelgesini incelerseniz; 6. gun Fototerapi sinirinin (Total bilirubin)25mg/dL oldugunu gorursunuz. 3- SAKIN bir daha bu SALAK doktora cocugunuzu goturmeyin. Eger hala sariligi varsa, ciplak olarak, cam arkasindan, on ve arka 15 dakika gunese tutun. ![]() Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Kas 2023 Saat 19:14 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|