|
Uzayan ishal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eflin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kas 2023 Saat 17:38 |
Oncesinde size danışmıştım hocam 32 yaş kadınım. 40 günlük grip ardindan 29 ekimden beri tekrarlayan bulantı, baş dönmesi, eklem ağrıları ve ishalim var. Ishal şuan 2 3 günde bir yumuşak sarı kaka şeklinde ancak bu sürecte 4 kilo verdim. Bulantım hiç hafiflemedi kusturmuyor ama yedirmiyorda. Katı kaka hiç yok nezaman düzelme olur? Uzun süreli ishaller için internette lenfomadan kolon kanserine kötü şeyler beni korkutuyor. Tahlil sonuçlarım referans dışı olanlar boyle; gaita sonucu henüz çıkmadı.(trigliserid beni korkuttu)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Buyuk bir ihtimal ile, siradan bir Gribin arkasindan; "Domuz Gribi" geciriyorsunuz.
Tahlillerde onemli hicbir sey YOK!. Bazilari zaten yemediginiz icin dusuk(Trigliserid gibi) Tahlil yaptirmaniz bile gereksizdi! Internet icin, yorum bile yapmam.. Tamamen, sizler korkup, doktorlara kosasiniz diye yazilmis sahtekarlik urunu yazilar. SAKIN Saglik ile ilgili Turkce yazilari okumayin.
|
|
![]() |
|
Eflin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağolun hocam içim rahatladı sayenizde. Bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın domuz gribi 1 ay sürer mi ateş olmadan da domuz gribi geçirebilir miyiz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vucudunuzun direncine bagli! Hele hele, daha oncesinde gecirilmis bir Gribin nekahat doneminde iseniz,
baya agir ve uzun sureli gecer. Devamli, her ateslendiginizde, antibiyotik aldiniz ise, herkesten daha sik hasta olursunuz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|