|
Önce öksürük basladi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 378 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kas 2023 Saat 21:49 |
Hocam kolay gelsin kızım krese gidiyor salı günü akşamı öğretmenimiz hastaneye gitmiş kendisine ve oğluna zatürre virüsü teşhisi konmuş bizim çocuklar okula gitmedi iki gündür dün akşam kızımda çok ağır bir öksürük basladi bugün de ateşi başladı ne yapmam lazım hastaneye götürmeli miyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaturre olsa, solunum sayisi dakikada 60 uzeri olur.
Oksuruk ile ilgili sorulara artik cevap yazmayacagim. 2008'den beri yaziyorum, bir faydasi olmuyor.
|
|
![]() |
|
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 378 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Hocam yazılarınızı bulmaya çalıştım inanın bulamadım son kez yazar miisniz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Hocam bu saat oldu hem öksürüyor hem ateşi var bir şey deseniz onu yapsam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|