|
5 yaş kan tahlil sonuçları 1 aydir düşmüyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Gnlalcn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ara 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ara 2023 Saat 00:19 |
Karin ağrısı ve kusma şikayetiyle hastaneye gittik ates olmuyor genel durumu iyi ama 1 aydir değerler düşmüyor antibiyotik kullandı antibiyotik sonrası tekrar yukseldi hastane hastane geziyoruz sebebini söyleyen yok
|
|
![]() |
|
Gnlalcn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ara 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Görünüm Berrak Dansite 1030 pH 6 Protein Eser Glukoz. Negatif Keton Negatif Bilirubin Normal Nitrit Negatif Renk Koyu Sarı Lökosit Negatif Tarih Tahlil Sonuç Ürobilinojen Normal Eritrosit <1 Lökosit <1 Yassı Olmayan Epitel 1 Tam Kan Sayımı (Hemogram) WBC 21.64 RBC 4.92 HGB 12.8 HCT 40.3 MCV 81.9 MCH 26 MCHC 31.8 PLT 463 MPV 9.3 PCT 0.43 NE# 15.09 LY# 4.38 MO# 1.68 EO# 0.32 BA# 0.17 IG 0.11 NE% 69.7 LY% 20.2 MO% 7.8 EO% 1.5 BA% 0.8 IG% 0.5 PDW 9.5 RDW-SD 38.7 RDW-CV 13 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hep AYNI Laboratuvara gidiyorsaniz, FARKLI bir laboratuvarda SADECE "Tam Kan Sayimi" yaptirip, bana
yazin.
Mumkunse; Hastane disi Ozel Laboratuvar olsun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Ara 2023 Saat 01:43 |
|
![]() |
|
Bu test farklı labaratuvarda yapıldı ona rağmen yine yüksek cikti
|
|
![]() |
|
Ama devlet hastanelerinde yapıldı birde özel labaratuvara yaptırıp size atacağım cevabınız için teşekkür ederim değerli hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kesinlikle; losemi degil.
Ates yoksa; Enfeksiyona da bagli degil... Eger, Turk doktor akli ile HER ateslendiginde Kortizon verildi ise; o sebep olabilir. Zamanla duzelir. Eger; bebeklikten beri varsa; genetik(soya cekim) olabilir, bir sey yapilmaz. |
|
![]() |
|
Bagirsak hareketliliği bebeklikten beri hızlı çalışır 4 yasa kadar cok sık boğaz enfeksiyonu kurp geçirdi cok antibiyotik verdiler kullanmak istemedik fakat hastalık kötüleşir dediler mecbur bıraktılar şimdi anlıyorum kı o kadar antibiyotik bosunaymıs ama hocam kortizon verilmedi kortizonu duyduğum zaman hep hastaneden kaçtım şimdi kan değerleri kötü çıkıyor ama ates şikayet yok ve hala antibiyotik veriyorlar diyorum ateşi cikinca bekleyip başlasam hayır atessizde enfeksiyon olur diyorlar kokuyorum bu sefer kendi elimle zarar verirsem diye antibiyotik kullanmak istemiyorum zaten 1 ay içinde 1 kere antibiyotik kullandı değerler düştü biter bitmez değerler normalden geriye döndü yukseldi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN Turk doktor palavralarina kanmayin.
1- Ates yoksa, 2- Ates yaninda, agizda pis koku+Dili kaplayan pas tabakasi yoksa, SAKIN Antibiyotik vermeyin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|