|
Zatürre |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bsarıkaya ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 196 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bsarıkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ara 2023 Saat 10:52 |
Hocam, 5,5 yaşındaki oğlum için soruyorum. Zatürre diyebilmek için dakikada nefes sayısı internette yer alan bilgilere göre 40 be üzeri olarak yazılı. 50 civarında oğlumun nefes sayısı. Forumda bikaç yerde 60 yazdığınızı gördüm. Şimdi endişe etmelimiyiz hocam, bi doktora götürsek mi? Genel hali yorgun ve gece gündüz öksürüğü arada kusması var, boğaz ağrısı da var. Ayrıca arada sancı şeklinde gelen karın ağrısı ve gazı var.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- ONCE: ATES olacak!! Ates yoksa, gerisi onemli degildir.
2- Solunum sayisi, cocuklarda; dakikada 60/in ustu olacak. Eriskinlerde, 40 uzeri suphelidir. 3- Halsizlik olacak.... Elindeki simidi yiyerek acile gelen cocuk, Zaturre OLAMAZ! 4- 20 seneyi geckin bir zamandan beri, cocuklara KPA (Konjuge Pnomokok Asilari) denilen Zaturre asilari yapildigi halde NASIL OLUYORDA, bu kadar cok cocukta, Zaturre olabiliyor? Hic mi kendinize bu soruyu sormuyorsunuz? 4- Turk Cocuk doktorlarina INANMAYIN!
|
|
![]() |
|
Ceren85 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 May 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam araya girdim kusura bakmayın
Ben de şuan yurtdışından yazıyorum, burada balgamlı öksürük olunca hemen antibiyotik veriyorlar, çünkü zatürre olabilir deniyor, Belirtiniz virüsler çıkmış (Çinden ) hemen zatürre oluyormuş Duydunuz mu acaba ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hadi diyelim, boyle bir sey var!!! Viral zaturreye Antibiyotik vermek nasil bir zeka urunu!!
Yazdigim gibi, ZATEN Antibiyotik gereken Zaturreler, yapilan KPA asilari sayesinde artik gorulmuyorlar.. Bu ahmaklar neyin kafasini yasiyorlar? Her sey bu ahlaksiz ilac firmasi G*K nin, 2006'da her memleketten doktorlari Karayiplerde 1 hafta "Cruise" gezilerine goturmesi ile basladi. Ondan sonra Her yered Astim salginlari bas gosterdi. Ahlaksizliklari ayyuka cikinca da, butun ulkelerden OZUR diledi, bir tek Turkiye haric! Zira Turkiye'de ne saglik bakanligi ne de baska bir makam sikayetci OLMADI.. Adamlar islerini biliyorlardi, 300 kisilik listenin basinda, Saglik bakanligi personeli ve Universite Dekan ve Rektorleri vardi! Astim foyasi aciga cikinca, Oksurenlere Grip de diyemediklerinde, bu "zaturre" sarlatanligini icat ettiler! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|