|
İşitme kaybı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ayten1
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: İşitme kaybıGönderim Zamanı: 06 Ara 2023 Saat 14:46 |
Hocam oğlum 5 yaşında geçen seneden sık sık duyma sorunu yaşıyordu burdan okuduğum kadarıyla hep illadin kullanırdım geçerdiHatta geçen sene kbbye gittik o şuan test yapilsa da negativ cikar demisti antibiyotik zytrec otrivn yazmıştı ben illadin dışında kullanmamıştım bugün eşimin ısrarıyla KBB ye gittik işitme testi yaptırdı çok yüksek çıktı işitme kaybı dedi bunun sıvıyla alakası olduğunu düşünmüyorum dedi tüp takmam gerek dedi ben yine illadin deneyim 1 hafta sonra bakalım dedim illadin bugün 3 gün olucak Doktor bugün otrivin yazdı ben yerine illadin aldım damla yoktu sprey damlaliga boşalttım+antibiyotik ve zytrec yazdı Ne yapalım hocam ne kadar bekliye bilirim sıvının boşalması için bir yazınızda uzun süre açılmazsa tüp takılmalı diye okudum
Düzenleyen Ayten1 - 06 Ara 2023 Saat 17:37 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Ara 2023 Saat 19:28 |
|
SAKIN; Zyrtec ve benzeri allerji ilaclarini kulak hadiselerinde KULLANMAYIN...
Sadece kulak agrisi varsa, Iliadin damla kullanin. NIYE, 1 hafta sonra kontrole cagiriyor? Biliyor iyilesmiyecegini ve sizleri boyle boyle ameliyatlara razi edecek. Hep ayni DUMEN!
|
|
![]() |
|
Ayten1
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Ara 2023 Saat 20:27 |
|
Sağ olun hocam illadine devam edeceğim peki tekrar testi ne zaman yaptırayım
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|