|
Bronşit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
catwalk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ara 2023 Saat 16:28 |
Kadir hocam merhaba.sizin bronşit hakkındaki yazılarınız okudum fakar ilk defa başımıza gelince sizden onay almak istiyorum.çünkü anne olarak gittiğimiz doktorun bunu kullan demesi ve kullanmazsak zatürreye çevirir demesiyle maalesef ağır bir ikilemde kalıyorum.
Kızım 18 aylık 13 kg ağırlığında.2 gün önce balgam burun akıntısı ve hapşıruk başladı fakat ateşi hiç olmadı.fakat dün gece oldukça tıkandı burnu tıkandı ve yoğun balgamlı öksürüğü arttı.bugğn doktoruna götürdüğümüzde dinler dinlemez bronşlarının çok dolu olduğunu bronşit olduğunu söyledi.röntgen çekildi ,ama röntgenin gayet iyi olduğu söylendi.cortair,ventolin ve antibiyotik yzıldu.3 gün sonra kontrol dendi.ben sizden öğrendiklerimle kullanmak istemiyorum ama ya daha kötü olursa diye de kprkuyorum.çünkü şuan hala ateşi yok ama öksürürken hıh diye bir ses duyuyorum. Yorumunuz benim için çok kıymetli.şimdiden çok teşekkür ederim. Saygılar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118033 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Zaturre'ye cevirir" diye bir sey YOK! Bu tamamen sarlatan Turk cocuk doktorlarinin uydurmasidir!
Grip geciren bir cocuga, sonradan Zaturre mikrobu BULASIRSA, Zaturre olabilir, oda KPA asilari yapilmis cocuklarda OLAMAZ.. NOKTA!! Turk doktorlara inanmayin.
|
|
![]() |
|
catwalk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir hocam uykuda dakikada 25 solunum sayısı ve asla hırıltı sesi gelmiyor.Sadece öksürürken balgamla birlikte göğsünden bahsettiğim o hıh sesi geliyor.
ilaçlara (cortair,ventolin) hiç başlamıyorum o zaman değil mi Kadir hocam?cevabınıza göre hareket edeceğim Düzenleyen catwalk - 06 Ara 2023 Saat 22:10 |
|
![]() |
|
Kadir hocam tekrar merhaba.
İlaçları kullanmıyoruz.kızımın genel durumu iyi.Ateş yok,oyun oynuyor.fakat öksürüğü devam ama bugün dün olmayan nefes verirken ince bir ses gelmeye başladı göğsünden.bu durumu ilk kez yaşıyoruz ve size sormak istediğim.eğer kızım gerçekten bronşitse bu durumun doğal seyri bu mudur?ilaç vermiyoruz sadece sizin grip için önerdiklerinizi uyguluyorum,ekstra yapmam gereken bir şey var mı?ses bariz gelmeye başladı çünkü Kadir hocam.
Düzenleyen catwalk - 07 Ara 2023 Saat 20:23 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118033 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN o ilaclara baslamayin! Bunlarin tamami tuzak!! "Sahtekarligin 3 safhasi" yazimi mutlaka okuyun.
Bunun gibi Viral oksurukler, 1-2 bile surebilirler, hicbir zararlari yoktur! oksuruk; yok edilmesi gereken bir durum DEGILDIR!! Oksuruk, vucudun savunma mekanizmasidir. O yuzden Turk doktorlarinin verdigi oksuruk, Allerji ve Astim ilaclari, kortizonlu spreyleri kullanlar, doktorlardan cikamazlar, ve genellikle sonunda hastanelere yatarlar. Ozelde calistigim 35 sene boyunce, tek bir tane hastam oksuruk nedeni ile Hastanelere yatmadi. |
|
![]() |
|
Kadir hocam büyük kızımda sizinle ve şimdi de küçük kızım sizinle büyüyorlar.Size güvenim sonsuz.iyi
Ki varsınız.inanın siz olmasanız ne yapardık bilmiyorum.çünkü ne zaman sorsam yanıtladınız ve ne derseniz o oldu.çok teşekkür ederim.saygılar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|