|
Bağırsak problemleri kolonoskopi endoskopi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
mrvgvz
Üye
Kayıt Tarihi: 14 Oca 2023 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bağırsak problemleri kolonoskopi endoskopiGönderim Zamanı: 10 Ara 2023 Saat 16:28 |
|
Merhaba hocam daha önce de yazmıştım size bu konuda 32 yaşında kadınim yaklaşık iki aydır yumuşak diski ara ara ishal karın ağrısı sürekli şişkinlik ve gaz sorunları yaşıyorum gecmeyince tıp fakültesinde gastroenterolojide bir docente gittim tahlillerim çölyak testlerim gaitada gizli kan hepsi normal çıktı bana flagly ve hepazec antibiyotik rabiza mide ilacı verdi 20 gün kullan gel dedi kullandım dışkı durumum duzelmeye başladı gazim azalmıştı iyi oldum artık diye biraz mide ağrım vardi iki gün içmedim hepazec flagyl 7 gün kullandim zaten hepazec iki gün icmeyince yine karın ağrısı pelte gibi diski 3 kere art arda tuvalete gitme durumum oldu bunun üzerine doktora kontrole gittim durumu anlattım o zaman altta yatan başka bir bağırsak hastalığı var mı bakmamız lazım endoskopi kolonoskopi aynı anda yapalım hatta ilaçlı filmde çekeriz birşey yoksa da hepazec daha uzun süre kullanırsın dedi işlemin fiyatı 5.500 TL mis yani günde aldık hocam ama emin de olamadım gerçekten gerekli mi bu işlemler yaptırmalı mıyım yaptirmazsam sorunlarım devam ederse yine mecbur kalırmiyım sizede danışmak fikrinizi almak istedim
Düzenleyen mrvgvz - 10 Ara 2023 Saat 16:32 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Ara 2023 Saat 19:26 |
|
Colyak mI!!! Cok komik!! Bu yasta Coliak baslayacak HA!!! Tipik bir Turk doktoru!
Size o hicbir ise yaramayacak ilaclar kasten verildi!!!! Sadece; unlu ve sekerli gidalari azaltin. Gunde 1 defa, Reflor tozu yemeklerinize karistirin. 5 gun sonra sonucu yazin.
|
|
![]() |
|
Eflin
Üye
Kayıt Tarihi: 18 Kas 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Ara 2023 Saat 11:38 |
|
Araya giriyorum kusura bakmayın reflor toz denediniz mi? Ben sizin gibi ekimden beri ishalim 1 doz reflor aldim ishalimi artırdı sanki
Düzenleyen Eflin - 21 Ara 2023 Saat 11:44 |
|
![]() |
|
mrvgvz
Üye
Kayıt Tarihi: 14 Oca 2023 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Ara 2023 Saat 18:44 |
|
Denedim bir gün tuvalete çıkmıyorum gaz devam ediyor sonra yine aynı ishal ben artık mecbur kolonoskopi endoskopi oldum pataloji sonuçlarım daha çıkmadı
|
|
![]() |
|
Eflin
Üye
Kayıt Tarihi: 18 Kas 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Ara 2023 Saat 18:54 |
|
Umarim temiz çıkar akut gastoenterit sonrası böyle problemler olabiliyormuş. Ben yeni hamile olduğum için ileri tetkikte yaptıramıyorum. Allah hepimize şifa versin
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|