|
Sık hastalanma ateşsiz |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Srm100
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Sık hastalanma ateşsizGönderim Zamanı: 15 Ara 2023 Saat 02:43 |
|
Hocam. Biliyorum tekrar yazıyorum size tekrar rahatsız ediyorum lütfen kusura bakmayın. Ama çoğu yazınızı okudum anladiklarin oldu Allah sizden razı olsun bir çoğunu kayıt ettim. Ama tip bilgim çok kötü bazı şeyleri bilmiyorum çok acemi bir anneyim bilgi sahibi deilim özür dileyerek tekrar sormak istiyorum cevap verirseniz çok mutlu olurum.
Oğlum 32 aylık Ekim ayının sonunda burun tıkanıklığı başladı ısrarla doktora gitmedim izotonik ile temizledim cildinde ise göğüs kısmında ozelllikle.kırmızı renkli benekler oluştu gün geçtikçe çoğaldı direk acile gittim ve klamoks antibiyotik ve zaditen yazıldı reçeteye uyarak kullandım benekler gitti. Boğaz burun düzeldi 2 hafta sonra tekrar burun tıkanıklığı boğaz sorunu oldu ayrıca bir gece ateş 37 oldu ve sonra kendi başına düştü daha çıkmadı evim sıcak ben ona bağladım . Sabah yine doktora gittim acile mecbur çünkü doktor randevusu yok özele de gücüm yok. Bana vertolin iburamin zero ve macrol yazıldı röntgen çekildi temiz dendi. Vertolin ve iburamin 5 gün kullandım macrol bitirdim 7 gün kullandık aradan 1 hafta geçmedi ki yine burun tıkalı yine boğaz dolu ve minik 2adet kırmızı leke var okuduğum yazılara göre asla zaditen almamam gerektiğini öğrendim bu durumda . Antibiyotik ise ateş agiz daki kötü koku dil üstü belirtileri olması lazim bunları öğrendim hocam Allah razı olsun ama bu benekler neden olur ne yapmam lazım bunun için cevap vermenizi çok rica ederim. Ayrıca evde bu burun akıntısı boğaz daki yutkunma balgam sorunu nasıl çözebilirim lütfen bana bilgi verirmisiniz çok minnet duyarım.
Düzenleyen Srm100 - 15 Ara 2023 Saat 02:46 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2023 Saat 03:45 |
|
Siz araniyorsunuz!! Ne diye atesli hastaliklar icin Turk doktorlara gidiyorsunuz!!
"Atesli Hastaliklar" tablosunu inceleyin. Gunumuz asilari sayesine, artik korkulacak atesli hastalik kalmadi!! Bu sarlatanlara inanmayin, sizi dolandirirlar! Bildigin Grip.... Ama bu assagilik doktorlar, asla Grip teshis etmezler, islerine gelmez!! Cok okumaniz lazim. Bilhassa ilk sayfadaki Yazarlar kismindaki makaleleri okuyun. Gun gelir lazim olur kazik yemezsiniz.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Ara 2023 Saat 03:46 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|