|
Titreme terleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozgeglrr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ara 2023 Saat 18:08 |
Merhaba hocam oğlum 6 yaşında bundan 1 hafta önce sabah uyanınca birden eli yüzü bembeyaz oldu titriyor gibiydi sırılsıklam terledi bilinci yerindeydi yorgunum diyip yattı. Hemen tatlı bişey yedirdim düzeldi bugün yine aynısı oldu neden olmuştur bu hocam çok korkuyorum üzgünüm şekerle alakalı bişey midir acaba. Salı gününe doktordan randevu aldım ama sizede bir danışmak istedim geçenlerde dudağı çok kuruyor diye bu testler yapılmıştı normal demişlerdi şeker düzeyi
Glukoz 88 Hba1c ngsp 5.7 Hba1c ifcc 34.43 İnsülin 3.57 C peptid 0.83 Çok korkuyorum hocam neden böyle oluyordur acaba cevaplarsaniz çok sevinirim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Seker ile AKAKASI YOK!! Ayrica da bu yasta bu sekilde seker ile ilgili bir durum OLMAZ!
Ruya gormustur, aksam yatmadan evvel, TV, cep telefonu, bilgisayar oyunu kullanmasin.
|
|
![]() |
|
ozgeglrr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bugün randevu almıştım terleme titremesi için ac karnına bu testler yapıldı sonuçlari düşük mu nasıl acaba cevaplarsanız çok sevinirim
Glukoz 69 İnsülin 1.22. Referans 2.6 - 24.9 C-peptid 0.58 referans 1.1 - 4.4 Hba1c 5.4 Hba1c ifcc 35.52
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yasina uygun. Sizden evvelki cevabimi da okuyun.
Ayni sacmaligi o uyenin cocuguna da yapmislar!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|