|
kulak altı enfeksiyonlu şişkinlik (lenf düğüm şiş) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
PrhnYsr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2023 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ara 2023 Saat 23:52 |
hocam perşembe akşamı hafif kızarıklık ve ağrı aynı zamanla hafif ateşle birlikte kulak altı boyun kısmında fındık kadar bir şişkinlik oldu. 3 gün gece ateş ve huzursuzluk oldu ve kesinlikle elletmiyor. ağrıyor diyor. bir hafta önce grip atlattı. bugün acile gittik crp 5.4 wbc 18 çıktı.
antibiyotık ve ateş düşürücü recete yazmışlar ama almadım. şu an ateş 37 keyfi yerinde sadece bölgeye elletmiyor. doğal şeyler yapıyorum ama antibiyortık başlamalı mıyım ? lütfen beni yönlendirin hocam.
|
|
![]() |
|
PrhnYsr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2023 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu arada 3 yaş kız çocuğu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Atesi (38 ustu) oluyorsa, Antibiyotik baslayin.
|
|
![]() |
|
merhaba hocam dün ve bugün hiç ateş olmadı. bende dut ve nar kürü uyguladım. bugün küçüldüğünü farkettik.
ama hala var biraz. tahlil gerekir mi bu aşamada? crp 5 wbc 18 plt 417 çıkmıştı pazar günü.
|
|
![]() |
|
Zey_nep ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 269 |
Dut ve nar kürü nasil uyguladiniz ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" bende dut ve nar kürü uyguladım"
Hicbir faydasi YOK! Duyduklariniz tamamen palavra!
|
|
![]() |
|
peki ne tavsiye edersinz hocam ? dediğim gibi ateş yok huzuru yerinde. antibiyotik kullanmadım.tahlil yaptırayım mı ? yoksa kendiliğinden şişliğin inmesini bekleyeyim?
|
|
![]() |
|
hocam antibiyotiksiz geçecek mi bu şişlik ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|