Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bir haftadır öksürük ateş burun akıntısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bir haftadır öksürük ateş burun akıntısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ercan52 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 406
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ercan52 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bir haftadır öksürük ateş burun akıntısı
    Gönderim Zamanı: 18 Ara 2023 Saat 19:01
Hocam merhaba,
Ne olur bana bir yol gösterin kafayı yiyeceğim. 
Hocam oğlum 4 yaşında 17,600 kg
Geçen hafta pazar günü doğum günü yaptık akrabaları geldi pazartesi oyun parkına gittik ve akşamına grip belirtileri başladı. 
Salı akşamına doğru ateşi yükseldi sadece başı ağrıyor diye birkez calpol verdik ve perşembe günü doktora götürdük
Doktor perşembe günü domuz gribi için sürüntü aldı temiz dedi aferin plus verdi ve aeruıs verdi sadece aferin plus kulandık. Oğlumda cumartesi itibari ile balgamlı aşırı öksürük başladı ve dün itibari ile tekrar ateşi yükselmeye başlayınca  bu akşam farklı bir doktora götürdük. Dinledi baktı ve ciğerlerde hırıltı var zatüre olabilir dedi röntgen çektirdi. Röntgen sonucuna baktı temiz dedi aşağıda paylaştığım ilaçları verdi geçmesse çarşamba gelin kan sürüntü testleri tahlilleri yapacağız vs dedi. Hocam röntgeni ve ilaçları paylaşıyorum lütfen bana bir akıl verin. Çocuguma boşuna radyasyon verdiler artık bunların ümüğünü sıkmamak için kendimi zor tutuyorum.ateşimiz hala bir haftadır devam ediyor 37-38,5 arası Saygılar 

Düzenleyen Ercan52 - 18 Ara 2023 Saat 19:31
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119008
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2023 Saat 19:51
ONCE; Aferin plus vererek; "Sahtekarligin 1. Safhasi" basari ile uygulanmis!!
Tabii ki, Aferin etkisi ile hastalik akcigerlere inmeye calisacak, neyse ki yaninda Aerius KULLANMADIGINIZ
 icin inenememis!!!
Bu sefer; garantili INSIN diye, Ventolin ve Kortizon vererek; "Sahtekarligin 2. Safhasini" uygulamis!! 
Hayirlisi ile bu ilaclari kullandiginizda da, 7-10 gun sonra cocugunuz bir gece acilen tikanacak ve ambulans
 ile hastanelere gidip yatirilacak. "Sahtekarligin 3. Safhasi" da bu sekilde uygulanmis olacak!! 
NASIL olurda bu assagilik sahtekara kanarsiniz??  
SAKIN; o ilaclarin tekini bile kullanmayin. 
"Sahtekarligin 3 Safhasi" ve "Tesekkur ve 1 senelik tecrube" yazilarini sabit Forumdan okuyun. 
Sadece benim; Grip icin anlattiklarimi uygulayin.

Yukarı Dön
Ercan52 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ercan52 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2023 Saat 19:54
Hocam çok teşekkür ederim. Ne yazıkki kandırıldık. Hocam ventolin vs vermeyeceğim. Hocam sizce röntgen nasıl röntgende bir sorun gözüküyor mu ? Ve hocam bu ateşin böyle 1 hafta sürmesi normal midir ? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2023 Saat 19:56
Rontgen temiz. Sadece "teknik" hatali cekim var. Biraz DONUK ve cok yumusak(az sua ile) cekilmis. 
Yukarı Dön
Ercan52 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ercan52 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2023 Saat 19:58
Çok teşekkür ederim hocam. Hocam nebülazötörün içine serum koyup versem çocuğa bir zararı olur mu ? Sizden teyit almadan bu şekilde vermek istemedim ( ventolin ve cortair almıştım çöpe attım )
Hocam birde hastanede bize çok üstelediler orada vereceklerdi buharı ben kabul etmedim iyikide etmemişim
Yukarı Dön
Ercan52 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ercan52 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2023 Saat 00:10
Hocam oğlum 11 gibi uyudu 
En son sabah aferin vermiştik. Akşam sizle konuştuktan sonra ilacı kestim
Buharlı bir duş aldırdım
Ardından bir güzel bal soğan suyu içirdim
Bir güzelde portakal suyu 
yakasına bir damla coldmix damlattım 
Nebilazatörün içine bir miktar serum fizyolojik koyup buhar verdim
Uyuduğundan beri bir kez bile öksürmedi. Sadece burnu tıkalı 
Bu lanet doktorlar benim çocugumu bir haftadır mahvetti o aferin ilacı ile.  Çocugum bir türlü iyileşemedi  bir haftadır ateşi daha düşmemişti
Akşam gittim yine bir güzel özelde röntgeni kitlediler parasındads değilim peki ya radyasyon? 
Birde çocuğuma orada yatış verip ventolin vereceklerdi iyiki kabul etmedim. 
Bunların yaptıkları hak mıdır hocam ? Bunlar bu cesareti kimden alabiliyor ? Bunları kime şikayet edicezde değişecek. İnanın çok müşkil bir durumda kaldık. Siz olmasanız belkide ben ventolini verip çocugumu daha kötü duruma getirecektim. Çok teşekkür ederim iyiki varsınız 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2023 Saat 03:02
Nebülazötörün içine serum koyup versem 
Bu kadar SACMA bir sey olamaz.... Kesin SALAK bir Turk doktor icadidir.
Serum Fiz icindeki "tuz" miktari zaten binde 9! Onu bir de suyun icine koydugunuzda, nerede ise sifir tuz 
elde edersiniz. Illaki "tuz" kullanacak iseniz, dogrudan Nebulazitor icindeki suya tuzu atin, daha etkili olur.
Turk doktorlarinin HICBIR tavsiyelerine inanmayin! Hicbir konuda, hicbir  bilgileri yoktur!

Kimden cesaret aldiklarini yazarimda, "ceremeye verecek para yok!!" 
Saglik bakani, Hastane zincirleri sahibi olursa, gerisini siz dusunun. 
Ozel Hastanelerin cogu bu sahtekarliklarla para kazaniyorlar!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Ara 2023 Saat 03:04
Yukarı Dön
Ercan52 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ercan52 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2023 Saat 08:41
O kadar haklısınız ki. Badem bıyıklar sağolsun diyelim hocam. 

Bu arada hocam size bir şey daha sormak istiyorum. Hocam bir kaç haftadır yakşalık 3. Kez oldu bu,
Gece uykuya daldıktan bir kaç saat sonra kalkıyor sanki uyumuyormuş gibi bişeyler anlatıyor. Dün gecede oldu gece uykusundan uyandı ayağa kalktı birkaç hareket yaptı elleriyle sonra yattı ve uyudu. Bu neden oluyor olabilir sayın hocam bu ciddi birşeymidir internette epilepsi nöbeti falan yazıyor Allah korusun ama size sormk istedim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.