Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulak tıkanıklığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kulak tıkanıklığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Turuncusever Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 46
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Turuncusever Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulak tıkanıklığı
    Gönderim Zamanı: 20 Ara 2023 Saat 01:35
Siteye yeni üye oldum Kadir Bey.arkadaşımın vasıtasıyla.lütfen bana yardımcı olur musunuz ben deprem de anne babamı kaybettim eşimden ayrıyım hocam.gecen hafta bir ameliyat geçirdim Mayıs ta 6 yaşına gircek kızımı babaya bıraktım mecburen o esnada grip gibiydi babaanne doktora götürmüş kulagında sıvı var diyerekten passear adında damla ve antibiyotik verilmiş kızım antibiyotik içmemiş sadece damla kullanılmış ve işin  garip tarafı hangi kulakta sıvı var onu öğrenmeden her iki kulağa damlatmışlar damlayı ..kulakta agrı yok ateş yok...dün kızımı babası bıraktı ve kızım dünden beri sag kulagının tıkalı oldugunu söylüyor ateşi yok kulak ağrısı da yok ben bu kulak tıkanıklığına ne yapabilirim agrı olsa burda okudum illiadin damla demişsiniz yapacagım ama agrıda yok sadece kulagım tıkalı aç aç diye sızlanıyor lütfen hocam ne iyi gelir bu kulak tıkanıklığına 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118962
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2023 Saat 03:04
Cok sahtekar bir doktora catmissiniz. 
Kulaginde "sivi" olan bir cocuk agridan yeri-gogu yikar!! 
Ayrica da; agrili kulaga ASLA damla verilmez. Tam bir sarlatan. 
O damla ile kulaktaki "kulak kiri" sismis ve kulak yolunu tikamis olabilir.
 Dogru durust bir KBB doktoru gorsun, AMA, bana sormadan ilac dahi almayin! 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Ara 2023 Saat 18:59
Yukarı Dön
Turuncusever Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 46
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Turuncusever Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2023 Saat 10:22
Hocam ben eminim ki götürdüğüm doktor da ya damla ya antibiyotik verecek yüzde yüz yani cerez gibi antibiyotik yazan doktorlardan hemen öksürse astım alerji teshişi koyan doktorlardan artık illallah geldi bu kulak tıkanıklığına ne yapılabilir şu an hocam kulağımı aç kulağımı aç diye eziyet ediyor tek umudum sizsiniz tabiki size sormadan almam önerebileceğiniz birşey var mı agrısı yok herhangi ateşi de yok sadece kulağım tıkalı diyor 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118962
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2023 Saat 18:59
O damla ile kulaktaki "kulak kiri" sismis ve kulak yolunu tikamis olabilir.
 Dogru durust bir KBB doktoru gorsun, AMA, bana sormadan ilac dahi almayin! 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.