|
Yetişkin covit gibi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
asdes ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ara 2023 Saat 04:40 |
Merhaba Kadir bey. Çocuklarımı sizin tedavi yontemlerinizle büyütmeye çalışıyoruz ama kendimize gelince tikaniyoruz.
Kendim için bir sorum olacakti. Covit oldugumu dusunuyorum. Bir hafta önce aşırı halsizlik ve yogun öksürük basladi. Eklem ağrıları , sıtma ve mide bulantısı ile bir haftadir yatıyorum. Ateş ve burun akıntısı yok. Bal alerjim var, öksürük için bal kullanamadım. Sadece çok ağrım olunca parol kullandım. Onun dışında ilaç kullanmadim. Öksürük dışındaki sorunlar hafifledi ama Esas sorunum iki gündür kakada mukus şeklinde kan var. Bu sabahta hafif balgam çıkardım nokta şeklinde parlak kırmızı kan vardı üzerinde. Balgamdakini boğazım tahriş oldu oksurmekten diye yorumladım ama kakadakini bilemedim. Bu kan için endiselenmelimiyim. Genel durumum iyiye gittiği icin Dr gitmedim sizin onerinize göre hareket edecegim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119125 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kanama oyle olmaz.
Covid, Gripten farkli degil!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|