|
Hpv aşısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ara 2023 Saat 07:00 |
Hocam merhaba; 11 buçuk yaşındaki oğlumuza hpv aşısı yaptıralım mi ne düşünüyorsunuz ?Zaman aralıkları her yerde farklı yazıyor ,sizin önerdiğiniz yaş aralığı nedir , öncelikle öneriyor musunuz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118761 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gelismis ulkelerde artik, erkeklere de HPV asisi yapiliyor. Turkiye'de daha kizlara yapilmasina itiraz eden
bazi sarlatan doktorlar var! Yaptirirsaniz, iyi olur.
|
|
![]() |
|
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sagolun Hocam uygun yaş size göre nedir 11 buçuk yaşında şu anda
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118761 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cinsel temas etmeden once!!
|
|
![]() |
|
Ben de biliyorum bunu hocam cinsel temastan önce yapılmalı 11 yaş erken mi olur aşının belki olası yan etkilerinden dolayı 26 yaşından önce yapılmalı diyenler de var her yerde başka bir bilgi var o nedenle sormuştum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
10 yas bittikten sonra, "bakir" oldugu surece, isterseniz, 30 yasinda bile olur.
Eger eslerden birinde bu virus tesbit edilirse, her ikisinin de asi olmasi (yasa bakilmaksizin) faydalidir. Zira HPV virusu 1 cins degil!! Asinin prospektusunu okuyun. |
|
![]() |
|
iremözy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 156 |
Hocam hpv sadece cinsel temas ile mi bulaşır halka açık tuvaletlerden vs vs bulasabilir diyenler var
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ya ne diyecekti?? Birisi ile yattim da ondan kapmisim mi diyebilecekti?? Yerseniz!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|