Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alerji testi yaptırmalı mıyız?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Alerji testi yaptırmalı mıyız?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nesefeyza Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 51
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nesefeyza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Alerji testi yaptırmalı mıyız?
    Gönderim Zamanı: 29 Ara 2023 Saat 21:34
Doktor Bey Mrh Umarım iyisinizdir.Sayenizde iki çocuğumu gereksiz ilaç antibiyotikten uzak büyütüyorum yıllardır.Bugün size niye bu zamana kadar yazmadım diye hayıflandığım bir sorumu dile getireceğim.14 yaşındaki oğlum aşağı yukarı 4 yıldır hapşırıyor.Hapşırmalarının mevsimi günü saati yok ancak sabahları uyanır uyanmaz mutlaka hapşırıyor.Hapşırma olduğu zamanlar öksürük gözde sulanma kızarma vs. bir durum olmuyor.Sadece hapşırık.Büyüdükçe geçer diye düşündüm ama eşim artık alerji testi yaptırmamız gerekiyor diyor.Testlere nasıl bakıyorsunuz.Yaptıralım mı?İlaç verirlerse kullanalım mı?Forumu geriye doğru okudum.Bir fikre sahip olamadım.Size danışmadan hareket etmek istemedim.Teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119284
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2023 Saat 03:45
Meslek hayatim boyunca, bu testlerin HICBIRINE guvenmedim!! 
Ayrica da, ne gerek var!! 
5 gun; gunde 1 olcek Alleset surup verip kontrol edin, allerjik ise hapsirmalari gecer. 
Bir de evin baska bir odasinda yatirmayi deneyin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.