|
Alerji testi yaptırmalı mıyız? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nesefeyza ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nesefeyza
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ara 2023 Saat 21:34 |
Doktor Bey Mrh Umarım iyisinizdir.Sayenizde iki çocuğumu gereksiz ilaç antibiyotikten uzak büyütüyorum yıllardır.Bugün size niye bu zamana kadar yazmadım diye hayıflandığım bir sorumu dile getireceğim.14 yaşındaki oğlum aşağı yukarı 4 yıldır hapşırıyor.Hapşırmalarının mevsimi günü saati yok ancak sabahları uyanır uyanmaz mutlaka hapşırıyor.Hapşırma olduğu zamanlar öksürük gözde sulanma kızarma vs. bir durum olmuyor.Sadece hapşırık.Büyüdükçe geçer diye düşündüm ama eşim artık alerji testi yaptırmamız gerekiyor diyor.Testlere nasıl bakıyorsunuz.Yaptıralım mı?İlaç verirlerse kullanalım mı?Forumu geriye doğru okudum.Bir fikre sahip olamadım.Size danışmadan hareket etmek istemedim.Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Meslek hayatim boyunca, bu testlerin HICBIRINE guvenmedim!!
Ayrica da, ne gerek var!! 5 gun; gunde 1 olcek Alleset surup verip kontrol edin, allerjik ise hapsirmalari gecer. Bir de evin baska bir odasinda yatirmayi deneyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|