|
Beta ve antibiyotik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Filizergulcakir ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Filizergulcakir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Oca 2024 Saat 21:14 |
Kadir hocam merhabalar
1 hafta önce oglumda yüksek ateş ile 39 40 derece arasinda 4.gun doktora götürdüm. Bademcikleri iltihaplanmisti. Beta dedi ve antibiyotik verdi 5 günlük. Kullandim maalesef. Ama bademciklerdeki iltihap geçmemiş hala ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118939 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dunya da bir tek Turkiye'nin salak doktorlari, Streptokoklara; "beta" derler!! Ondan sonrada, yabanci
ulkelerde de bu salakligi yaparak, Turkiye'yi rezil ederler! Adamlar, bizimkilere; "-beta ne demek" diye sorunca bile ayilmazlar. Yuz bin kere anlattim!! Atesli cocukta, dili pembe ise, Antibiyotik gerekmez, hele Streptokok. hic degildir.. Bademcikler ise, birer Lenf bezleri olup, cocuklarda henuz butun antikorlar olusmamis oldugu icin, hasta olduklarinda, mikroplarla mucedele eder ve buyurler. "Bademcik kucultmek" diye salakca bir uygulamayi, dunya da bir tek Turkiye'nin salak doktorlari uygularlar! Sakin bu doktorlara inanmayin. Cok okumaniz lazim! |
|
![]() |
|
Filizergulcakir ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Filizergulcakir
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir hocam dili bembeyaz idi ve nefesi kokuyordu. Yazılarınızı okuyorum hatta kitabınızı dahi aldım ama yine de kullandık antibiyotik. Kontrole istemişti bugün. Antibiyotik verirse tekrar kullanmayacagim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|