|
Gribin bir haftasindan sonra gece atesi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Canseldeveci
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Canseldeveci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Gribin bir haftasindan sonra gece atesiGönderim Zamanı: 02 Oca 2024 Saat 20:59 |
|
Merhaba Kadir hocam , kizim bir hafta once ateslenip burun akintisi oksurukle hastaliga.giris yaptik.Ev ahalisi de ayni sekilde bir hafta buyuk kucuk herkes hastaydi.Yeni iyilesmeye basliyoruz.Ancak kizim 4 yasinda , hastaliginda atesi dusurmek zor oldu cok inatci bir atesi oldu uc gun gunduz dahi atesliydi.Arada parasetamol verdim cok halsizdi.Dort gun sonunda ates dustu, bir gun atessizdi iki gun atesli sonra gunduz ates kesildi simdi de aksam.olunca sekiz dokuz gibi elleri soguyor kafa atesi cikiyor 38 lerde gibi.olcmuyorum artik.Uykusu geliyor , uyuyunca terleyip kendiliginden dusuyor.Hala oksurugu var ama az.Bu surecte oksuruk cok zorladi onu balgamli olunca uc gun perebron kullandim rahatladi suan oksuruk yok gibi.Ates konusu kafama takiliyor sizce ne yapmaliyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Oca 2024 Saat 00:34 |
|
1- Ates ile ilgili makalemi okuyun. ATES dusurmeyin....
"Tehlikeli ates" diye bir sey yoktur. Turk doktorlarinin, gazina gelmeyin. 2- Grip ile ilgili yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
Canseldeveci
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Canseldeveci
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Oca 2024 Saat 19:51 |
|
Merhaba hocam tekrar, forumu uzun zmaandir takip ediyorum soylediklerinizi yaparak iyilestirmeye calisiyorum oksuruk yok denecek kadar azaldi perebronla.Salgilar devam ediyor ama.sanirim burun tikaniyor kulagim agriyor demeye basladi atesin nedeni bu olabilir degil mi zaten kronik gibi oldu artik her gribinde veya buurn akintisinda kulak agrisi yapiyor.İlliadin damla kullaniyorum .agrisina iyi gelince birakiyorum.Doktor ne zamn gorse.kulagi kizarik deyip antibiyotik yaziyor.Bazen de kulagi agrirken catirdiyor duydun mu anne vs diyor.Hocam bactrimi recetesiz alma sansimiz yok sanirim soylesek yazarlar mi acaba cekiniyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Oca 2024 Saat 21:29 |
|
Perebron; oksurtucu bir oksuruk surubudur! Kesin.
Bactrim SART degil. Turk doktorlari rusvet vermeyen ilac sirketlerinin ilaclarini yazmazlar! Iliadin yeterlidir. "kulagi kizarik" sahtekarligini anlattigim makaleyi okuyun. Ayni sekilde; "kulagina sivi var" diye de halki dolandiriyorlar, sakin bu assagilik dolandiricilara kanmayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Oca 2024 Saat 21:30 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|