|
Gecmeyen oksuruk ve ates |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Canan88cihan
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Canan88cihan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Gecmeyen oksuruk ve atesGönderim Zamanı: 03 Oca 2024 Saat 23:28 |
|
Hocam merhaba. 5 yas oglumun cuma antibiyotigi bitti c.tesi ates basladi o gece surdu antibiyotik kullanma sebebimizde akciger filminde gogsu doluymus artmasin ve hastanede tedavisi olmasin diye onlem amacliymis. Pazar gunu iyice osurmeye basladi. P.tesiden beri yine atesliyiz 38 i gorene kadar calpol vermedim 38 i gecince verdim bazen 6 saatte bir bazen 11 saat sonra. Oksuruk konismasina engel oluyor. Yemek nerdeyse hic yemiyor sadece su bal limon kozalak ozu gibi sivilar iciyor.okulada gondermiyorum cok halsiz cunku. Sicak su buhari coldmix uyguluyorum ama gecmiyor. Oksuruk tablosunada baktim ama cozemedim Dr a getirmelimiyim endise ediyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Oca 2024 Saat 05:00 |
|
Bastan asagi, SACMALIK! Ozel doktorlugum suresince (30 sene) hicbir hastama boyle tedaviler VERMEDIM,
hicbir hastami da hastanelere YATIRMADIM. Belli ki Grip geciriyor. Dili pembe oldugu surece; asla Antibiyotik gerekmez.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|