Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gecmeyen oksuruk ve ates
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Gecmeyen oksuruk ve ates

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Canan88cihan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 105
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Canan88cihan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gecmeyen oksuruk ve ates
    Gönderim Zamanı: 03 Oca 2024 Saat 23:28
Hocam merhaba. 5 yas oglumun cuma antibiyotigi bitti c.tesi ates basladi o gece surdu  antibiyotik kullanma sebebimizde akciger filminde gogsu doluymus artmasin ve hastanede tedavisi olmasin diye onlem amacliymis. Pazar gunu iyice osurmeye basladi. P.tesiden beri yine atesliyiz 38 i gorene kadar calpol vermedim 38 i gecince verdim bazen 6 saatte bir bazen 11 saat sonra. Oksuruk konismasina engel oluyor. Yemek nerdeyse hic yemiyor sadece su bal limon kozalak ozu gibi sivilar iciyor.okulada gondermiyorum cok halsiz cunku. Sicak su buhari coldmix uyguluyorum ama gecmiyor. Oksuruk tablosunada baktim ama cozemedim Dr a getirmelimiyim endise ediyorum 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120888
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2024 Saat 05:00
Bastan asagi, SACMALIK! Ozel doktorlugum suresince (30 sene) hicbir hastama boyle tedaviler VERMEDIM,
 hicbir hastami da hastanelere YATIRMADIM.
Belli ki Grip geciriyor.
Dili pembe oldugu surece; asla Antibiyotik gerekmez. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.