|
TESEKKUR VE KÜÇÜK BİR SORU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gizemm0045 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gizemm0045
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Oca 2024 Saat 00:28 |
Hocam merhaba 7 yaşında kizimi sizin bilgileriniz ile büyütüyorum sabrınız ve aktardiklariniz için öncelikle teşekkürler.
Fakat çevre baskısı antibiyotik bağımlısı bir toplum olmamız dolayısı ile mecburen hastaneye gidiyoruz ona da kendime göre önlemler aldim. Yaklaşık 10 gün önce 39 derece ateş ile başlayan bir grip geçirdi Kizim suan sadece öksürük var fakat esim bu çocuk niye oksuruyor doktora gitmemiz lazım diye diye sonunda meşhur A***badm ticarethanesine götürdü bizi. Gittiğimizde 37. Derece ateşi çıktı göğsünü dinledi ooo ciğerler dolu dedi doktor direk. Dili pembe keyfi iştahı yerinde sadece öksürüğü olan çocuğa 10 günlük antibiyotik Kortizonlu hava kortizonlu sprey ve kortizonlu 4 günlük iğne (enjeksiyon olmasın meyve suyuna kat dedi) Birde alerji için çiğneme tableti verdi. Tüm ilaçları aldim haberim olmadan vermeye kalkarlar diye antibiyotik şişesini boşaltıp içine sut tozu koydum sprey şişesini boşaltıp içine sterimar koydum havlarin içini de iğne ile boşaltıp serum fizyolojik koydum. İlaçları gunduz verdigimi söylüyorum fakat hava ver baskısı yüzünden hava makinesine sadece serum fiz. Koyup veriyorum ki sussunlar. Sizin bu konuda gereksiz ve saçma dediğinizi biliyorum fakat baskıların önüne geçmek için yaptığım bu s.f buhari vermek çocuğa zarar verir mi ? Siz genelde sıcak buhar oneriyirsunuz ben soğuk buhar vermiş oluyorum zararı olur mu ? (maske kullanmıyorum uzaktan burnuna doğru tutuyorum sadece) Birde normal hiç grip belirtisi yokken bile arada bir koşunca ve genelde her çikolata yediğinde sut içtiğinde (okulda yiyor önüne gecemiyirum malesef) öksürük oluyor bu durum için yapabileceğim bir şey var mı? Bana göre problem yok ama dediğim gibi her öksürükte doktora koşan bir ailem var bu çikolata ve sut tüketince olan oksurukler alerjik mi oluyor bisey kullanmam gerekir mi ? Şimdiden çok teşekkür ediyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119072 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayir, hicbir zarari veremez! O ampul icindeki tuzlu su orani, binde 9!! Bir de bunu 1 litre suya koyunca, ne
kadar "tuz" kaldigini zannediyorsunuz??? Bu uygulama bile tek basina, Turk doktorlarinin ne kadar SALAK
olduklarini gostermeye yeter de artar bile! Oksurten, cukulata veya sut DEGIL!! Sekerli maddelerin tamami oksurtur. Limonlu bali NIYE veriyoruz? Ayrica da oksuruk; Turklerin zannettigi gibi "hastalik" degildir!!! Vucudun savunma mekanizmasidir. Oksuruk (Turk doktorlarinin yaptiklari gibi) baskilandiginda hastalik Akcigerlere iner! Bugunlerde Hastaneler NIYE dolu zannediyorsunuz? Boyle milletin, boyle doktorlari olur, olan da cocuklara olur! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|