|
Rsv |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Oca 2024 Saat 20:07 |
Hocam 6 yaşındaki oğlum 2 hafta önce büyük ihtimalle covid geçirdi. Şimdi yine hastalandı. İlk gün burun akıntısı ve hapşırık vardı. 2. Gün sabah kalkar kalkmaz öksürük krizleri başladı. Şuan yatakta hala öksürüyor. Ateş yok. İlaç kullanmadık. Solunum hızlanıyor. Bulantı kusma olmadı henüz. Rsv diyebilir miyiz. Solunum hızlandığı için.
Solunum dakikada 32 nefes veriş sıkıntılı. Islık sesi var inceden. Düzenleyen Emy - 06 Oca 2024 Saat 20:44 |
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Solunum sayısı 40 oldu.. Ateşide çıkmaya başladı.
1 saat sonra kendiliğinden düştü Düzenleyen Emy - 07 Oca 2024 Saat 02:27 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN ates dusurmeyin....
SAKIN antibiyotik ve Turk doktorlarinin verdikleri ilaclari (Ventolin, CortAir) kullanmayin.
|
|
![]() |
|
https://hizliresim.com/tokmwtc
Genel durumu çok kötüydü. Bir yudum suyu bile içemiyordu. Çok sıkıştı ilk defa akciğerleri böyle. Tuvalete bile gidemez oldu.Sabaha kadar 5 kez avuç avuç balgam kustu. Serum takılsın diye acile gittik. Hocam doktor akciğer enfeksiyonu var dedi. Precort iğne yapıldı. Cortair, ronkol hava verildi. Lakin ateş yok Kamer, asist, parol reçete etmiş almadım. Röntgen de sıkıntı var mı?
Düzenleyen Emy - 07 Oca 2024 Saat 14:46 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tertemiz bir Akciger Rontgeni!! Sakin Turk doktor uydurmalarina kanmayin.
Akciger Rontgeni cektirdikleri HER hastaya ayni soytariliklari uyguluyorlar! Kendiniz arandiniz ve bu dolandiricilarin ayagina kendiniz gittiniz!! Verdikleri Kortizonlu ilaclarla, sahte iyilik hali yaratip, sizin gozunuzu boyayacaklar. Ama o aksam cocuk, eskisinden daha beter olacak. Uyguladiklari tedavi: "Sahtekarligin 2. Safha" tedavisidir. SAKIN verdikleri ilaclarin hicbirini kullanmayin, yoksa, 7-10 gun arasinda hasatanelik olursunuz. Sadece; benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Oca 2024 Saat 19:45 |
|
![]() |
|
Hocam belirtmek isterim ki yapılan kortizon evet iyi gelmişti Lakin sonradan kötü olmadı. Başka ilaçta kullanmadım. Şimdi 3 buçuk ay sonra aynı tablodayız. Bu sefer kusma yok. Yine nefes veriş sıkıntılı Bugün ikinci gün 4 doz bricanyl verdim(2 günde) Bir gelişme olmadı. Şuan solunum 36. Yalnız bu tablodan önce yeni pijama takımı almıştım. Aslında yıkayıp öyle gösterecektim. Ama görünce öylecegiydi uyudu. Sabahına öksürerek ve gözleri kaşınarak uyandı. Acaba yeni kıyafetlerin kokusu mu yaptı bilemedim. Daha önce kokulara karşı böyle tepkiler verdi bronşları.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yapmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|