Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Karın ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Karın ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yagmurb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 475
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yagmurb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Karın ağrısı
    Gönderim Zamanı: 10 Oca 2024 Saat 11:23
Merhaba kadir bey oğlum 4 yaşında kızım 8 yaşında ikisindede 1 haftadır karın ağrısı şikayet var. Karnım ağrıyor diyorlar kakada farklılık yok ishal yok. Grip yeni geçiyor gibi öksürük var. Karın ağrısı arkadan gelen ishal olmadan neden olabilir kusma bulantı yok.  Oğlum birde gögüs boşluğunu gösteriyor ağrıyor diyor. Az önce ateş basladı ishal kusma yok göbeğini gösteriyor ağrı için dili biraz paslı gibi enfeksiyon olabilir mi dün babasındada enfeksiyon cıkmıstı bulaşıcı bir bakteriyel enfeksiyon olabilirmi doktora cocuk götürünce tahlil yapmadan antibiyotik dayıyorlar. 

Düzenleyen yagmurb - 10 Oca 2024 Saat 15:19
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118886
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2024 Saat 19:30
SAKIN cocuklarinizi bu sebeplerle, Turkiye'de doktorlara goturmeyin. 
Antibiyotik gerekmiyor, Muhtemelen Domuz Gribi geciriyorlar. 
Yazilarimi okuyun. 
Yukarı Dön
yagmurb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yagmurb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2024 Saat 22:02
Merhaba kadir bey babası doktora götürmüş ciğerleri dinlemiş iyi durumda demiş. alerjik astım demiş göz kapakları kızarık gözü sürekli acıyor ve kaşınıyor geçen hafta çapak enfeksiyon oldugu için tobraset kullandık iliadin kullandık çapak geçti ama gözde yanma kasınma göz kapak kızarık göz altı morluğu geçmiyor yanakları kırmızı pul pul kasıntı lı oldugu için Polar yün bataniye kullanmayın demiş uyurken alerjik astım demiş. Verdiği ilaçları eşim aldı biraz korktum kullanma kılavuzu yan etkileri çok ağır dı birde astım oldugunu sadece bakarak doktor bu şikayetlerle koyabilirmi verdiği ilaçlar mometixaq sprey levmont cefdifix. Ekim ayından beri hiç iyileşmeyen gece artan öksürük vardı göz altları morarıyor göz kapakları kızarıyor acıyıor gözü ve sürekli kaşınıyor yanakları kırmızı döküntü kasıntı oluyor yine tahlil yapmamış. Geçekten alerji ise bu ilaçlar yerine alasert kullansam fayda sağlar  mı
Birde kadir bey göz sorunu yaz kış var grip yokkende var astigmat dedi doktor gözlük kullanıyor ama oda sorunu çözmedi. Görme sorunundanmı gözde yanma göz kapak kızarıklıgı ve göz altı morluk olur yada bir alerjimidir baska ne hastalıgı sebeb olur geçiremedik. 

Düzenleyen yagmurb - 10 Oca 2024 Saat 22:56
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2024 Saat 02:58
   "  ciğerleri dinlemiş iyi durumda demiş. alerjik astım demiş "
Tipik bir SALAK Turk doktoru! 
Astim olsa, oksurukten ONCE, sikintili nefes VERME olurdu.
Sakin bu salak doktora inanmayin, sakin verdigi ilaclari ALMAYIN!!! 
Griplerde, gozlerde "yanma/batma" sikayetleri normaldir.
Capak olursa, Tobrased goz damlasi kullanin. Capak yoksa, zaten viruslere baglidir. 
Goz alti morluklari soya cekimdir. 
Yukarı Dön
yagmurb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yagmurb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2024 Saat 10:29
https://hizliresim.com/tuk53c2

Merhaba kadir bey babası ilaçları icirmek icin baskı yapınca doktorunu aradım astım ilacı neden verdiniz astım mı oğlum hangi belirtilen anladınız dedim.  Gözlerde kızarıklık yanakta döküntü gecmeyen öksürük gösteriyor. Getirin tahlilde yapalım içiniz rahat etsin mevsimsel geçiş alerjik adtım gibi bir terim kullandı akut bişi dedi bu kan tahlilinde alerji yada astım varmı kadir bey verdiği ilaçları ağır buldum.  Antibiyotik lik wpc çıkmadı. Kan tahlili birde siz bakarmısınız bazı değerler farklı çıkmışb12 neden çok yüksek çıkar 

Düzenleyen yagmurb - 13 Oca 2024 Saat 14:17
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2024 Saat 19:45
Atiyor! bildigi bir sey yok. Tipik bir Turk doktoru... 
WBC: 9.41, (dusuk) Antibiyotik gerekmiyor.
LYM%: 49.6 (yuksek) ve NEUT%:41.1 (dusuk) viral enfeksiyonu gosteriyor. Bu doktorlar sahtekar olduklarindan
asla Grip teshis etmezler! 
EO%: 0.8 (cok dusuk) Allerji YOK! 
B12 yeni bir sahtekarlik yontemi.. Turk doktorlari kendilerine cikar sagliyorsa, o sahtekarligi cok severler.
1- B12; suda eriyen bir vitamindir, asla zehirleme yapamaz.
2- B12 her gidada bulunur, asla eksikligi normal bir sahista olmaz.
3- B12 bir tek ileri yaslarda, midedeki; "Intrinsic Factor" denilen bir maddenin eksikliginde, EMILEMEDIGI
icin eksikligi olur!! Gidalardan alinamadigi veya gidalarda olmadigi icin DEGIL! 
Sakin bu assagilik dolandirici doktorlara kanmayin. B12 tahili isteyenlere de itiraz edin. 
4- B12 eksikligi varsa; "Pernisioz Anemi" denilen bir cins anemi olur. 
Turk doktorlarinin B12 vitamini hakkinda hicbir bilgileri yoktur!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Oca 2024 Saat 20:16
Yukarı Dön
yagmurb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yagmurb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2024 Saat 20:01
Çok teşekkür ederim kadir bey.  Hiç bir ek vitamin vermiyorum b12 vs ama tahlilde b12 yüksek cıkmıs eksikliği tamamlamakicin vitaminler var biz hiç bir vitamin kullanmadık ama neden kan tahlilinde b12 yüksek çıkar 873 çıkmış

Düzenleyen yagmurb - 13 Oca 2024 Saat 20:03
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2024 Saat 20:22
Normal B12 sinirlarini KIM BILIYOR KI!! 
Bu B12 sahtekarligini uygulamaya koyan ilac sirketleri, neye dayanarak alt ve ust sinirlari tayin etmisler ki! 
Bosverin bu sahtekar doktor islerini.
Bir sey soyleyen soytari doktor olursa da asla inanmayin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.