|
Kulakta sivi birikmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ocean_28 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Oca 2024 Saat 02:09 |
Merhaba kadir bey. 3 hafta once 7 yasindaki kizimda ates ve çilek dil görüntüsü oldu. Dr beta testi 3 gun sonra cikar diye aso yapalim dedi. Aso normal çıktı fakat wbc 15.40 crp 28.99 çıktığı icin antibiyotik surup verdi. Şurup bittikten sonra 10 gun geçmesine ragmen öksürük gecmedi ve kizim kulagimda su varmis gibi ses geliyor kendi sesimi iyi duymuyorum dediği icin cocuk doktoruna götürdüm. Kulaginda kir var dedi. kbb ye götürdüm. Dr geniz akintisi ve kulakta sıvı birikmesi seroz var kir yok dedi risonel damla ve klavunat surup, levmont çiğneme tableti verdi. Ilaclara henuz başlamadım. Sizin de fikrinizi almak istedim. Gecmis yazilariniza baktim. Iliadin kullanin demissiniz. Ilk hasta oldugunda 5 gun iliadin sprey kullanmistik. Kulaktan su varmis gibi ses gelmesi farkli bir seyden olabilir mi? Geniz akıntisi varsa antibiyotik kullanmak gerekir mi? Ne yapmamızı tavsiye edersiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iliadin in spreyi; kulak hadisellerinde bir ise yaramaz. Spreyi, damlalikli baska bir siseye bosaltin. Kulak
agrisi OLURSA kullanin. LUTFEN once eski cevaplari bir okuyun. Agri yoksa, kulakta bir problem yoktur. Turk doktor zirvalarina kanmayin. Strep-A Testi; 10 dakikada sonuc verir!! O sahtekar sizi dolandirmis! Oksuruk tabiiki GECMEZ!! Tipik Turk doktor sarlatanligi! Antibiyotik gereken durumda: ates+agizda pis koku+Dili kaplayan pas tabakasi olur. Cok okumaniz lazim. HER GUN ayni sorular 3-4 defa soruluyor!
|
|
![]() |
|
ocean_28 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkurler hocam. Kulakta su varmis gibi hissetmesi su sesi gibi ses geliyor demesi sivi birikmesinden mi kaynaklanir baska bir sey olabilir mi hocam? Sıvı birikmesiyse iliadin damlayi 3 gun gunde 2 defa kullanmam mi gerekiyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
5 gun, gunde 2 defa her iki BURUN deliklerine 2'ser damla damlatilacak.
NIYE okumuyorsunuz?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba kadir bey. Dediginiz gibi 5 gun iliadin damla kullandik. 1 haftadir kullanmiyoruz. Kızım hala kulağımda su var gibi diyor. Ne yapmamız lazim. Damlaya dwvam mi etmeliyiz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dis kulakta bir "yabanci cisim" olabilir, bir gosterin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|