Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebek Ve Çocuk Bakımı İle ilgili tüm topikler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuBebek Ve Çocuk Bakımı İle ilgili tüm topikler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Konu: Bebek Ve Çocuk Bakımı İle ilgili tüm topikler
    Gönderim Zamanı: 06 Oca 2008 Saat 16:40
BEBEĞİNİZ 6 AYLIK OLANA DEK GÖZLERİNİ,KULAKLARINI ,AĞZINI VE YÜZÜNÜ TEMİZLEMEK İÇİN KAYNATILIP ILITILMIŞ SU KULLANIN.

-YALNIZCA GÖREBİLDİĞİNİZ YERLERİ TEMİZLEYİN.BEBEĞİNİZİN BURNUNUN YA DA KULAĞININ İÇİNİ TEMİZLEMEK İÇİN UĞRAŞMAYIN. TEMİZ BİR PAMUKLA KULAK VE BURUN DIŞINDAKİ PİSLİKLERİ ALIN;YOKSA PİSLİKLERİ KULAK VE BURUN DELİKLERİNDEN İÇERİ İTEBİLİRSİNİZ

-KIZ BEBEKLERDE VAJİNA AĞZINDAKİ DUDAKLARI AYIRARAK İÇLERİNİ TEMİZLEMEYE ÇALIŞMAYIN.BURADAKİ BAKTERİLERİ YOK EDİCİ,KORUYUCU DOĞAL SİSTEMİ BOZARSINIZ

-ERKEK BEBEKLERDE TEMİZLEME AMACIYLA SÜNNET DERİSİNİ GERİ İTMEYİN ,CANI YANABİLİR YA DASÜNNET DERİSİ TAHRİŞ OLABİLİR.

-KIZ BEBEKLERİN ALTINI TEMİZLERKEN DAİMA ÖNDEN ARKAYA DOĞRU SİLİN BÖYLECE ANÜSTEN VAJİNAYA MİKROP BULAŞMASINI ÖNLER

-BEBEĞİNİZİN ALTINI TEMİZLEME İŞİNİ EN SONA BIRAKIN.HER SİLİŞTE YENİ BİR PAMUK PARÇESI KULLANIN,PAMUĞU ILIK SUDA ISLATIN.

-BEBEĞİNİZİN GÖZLERİNİ VE KULAKLARINI TEMİZLERKEN HER SEFERİNDE YENİ BİR PAMUK KULLANIN.HASTALIK ETKENLERİNİN YAYILMASINI ÖNLER.

Düzenleyen ifakat - 10 Oca 2009 Saat 01:45
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2008 Saat 16:59
Ay ben kızımı 6 aya kadar göbeği düştüğü bir haftalıktan sonra şaldır şuldur yıkadım ama diğerlerine hep dikkat ettim. Kızım banyoya bayılıyor. Maşallah diyeyim.
Bilgiler çok önemli gerçekten.Clown
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2008 Saat 17:59
benimki hiç sevmiyoDisapprove
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2008 Saat 18:12
Orjinalini yazan: hiloş hiloş Yazdı:

benimki hiç sevmiyoDisapprove
Neden acaba? Kaç aylıktan beri sevmiyor canım? Sebebi olmalı mutlaka.Unhappy
Yukarı Dön
botag Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 687
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2008 Saat 18:20
Antalya çok sıcak olduğu için ben de sürekli yıkayıp durdum.o yüzden banyoyu çok seviyor.ama havalar soğuyunca eskisi kadar sık yıkıyamıyorum malesef.Bilgiler için de teşekür ederim.Clown
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2008 Saat 18:48
saolun kızlarEmbarrassed

ya ben yazın çok sık yıkıyodum o zaman bişey yoktu fazla hoşlanmıyodu  ama ağlamıyoduda şimdi haftada bir yıkıyom malesf bura çok soğuk olduğu için banyomuz  bitene kadar kıyameti koparıyoDisapprove
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2008 Saat 19:01
Orjinalini yazan: hiloş hiloş Yazdı:

saolun kızlarEmbarrassed

ya ben yazın çok sık yıkıyodum o zaman bişey yoktu fazla hoşlanmıyodu  ama ağlamıyoduda şimdi haftada bir yıkıyom malesf bura çok soğuk olduğu için banyomuz  bitene kadar kıyameti koparıyoDisapprove
Canım bir yerde okumuştum. Bebekler ve çocuklar üşüdüklerini hatırlayınca yine aynısı olacakmış gibi sanarlarmış. Ama sana tavsiyem oda sıcaklığını yeterinden fazla ısıtıp banyoda müzik kullanmandır. Ben karga sesimle hep kendim söylüyordum. Şimdi Nilay'ın ninnisini cep telefonuma indirdim ve banyoda kullanıyorum. O ninni uyku hariç heryerde işe yaradıLOLLOL
Yukarı Dön
poyraz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 702
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2008 Saat 23:57
benimkide maşşallah hiç ağlamadı şimdiye kadar.hatta bitince ağlamaya başlıyo üstünü giydirene kadar yırtıyo kendini.Ben aç karnına yıkıyorum sanırsam ondan ağlıyo ama tok karnınada yıkamak istemiyorum doğrumu yapıyorum acep.
 Birde suyunun sıcaklığını dirseğimle ayarlıyorum ama ısrarla babanesi buz gibi suyu diyo ona kalsa haşlıcak çocuğuAngrysizler nasıl ayarlıyosunuz?
http://b1.lilypie.com/NgFWp2/.png[/IMG][/URL]
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.