|
Tahlil |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
bucus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Oca 2024 Saat 17:45 |
Hocam merhaba 40 yaşındayım. Dizinde ödem şikayeti ile ortopedi Dr a gittim. Daha önce Rf yüksek olduğu için haziranda romatılojiye gittim tam bir teşhis konmadı. (Haziranda yapılan tahlilleri atarım)dizlerimde şişlik olduğu için 15 gün romatılojiye tekrar gittim ortopediye git dedi.
Ortopedi Dr.na Rf nin yüksek olduğunu söyledim. Dizden film istedi ve kan tahlili yaptırdı. Kan tahlili sonuçlarına bakar mısınız? Lym ve neu değerleri neyi ifade ediyor? Ne yapmam lazım bilemiyorum psikolojim bozuldu artık. Düzenleyen bucus - 12 Oca 2024 Saat 17:58 |
|
![]() |
|
bucus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Once: Cataflam50mg gunde 1 tablet, 3gun alin ve sonucu yazin!
|
|
![]() |
|
Yanıtınız için teşekkür ederim.
cataflam, dizideki şişlik için mi?
Düzenleyen bucus - 12 Oca 2024 Saat 20:18 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet. Tepkisi onemli.
|
|
![]() |
|
Hocam merhaba 3gün cataflam içtim. Şişlik baya hafifledi ağrı geçti 2 gün içmeyince yine başladı.
Birde D vit 34 çıkmış < 20 eksiklik 20-30 yetersizlik 30-100 normal Düzenleyen bucus - 17 Oca 2024 Saat 11:11 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|