|
Kan değerleri |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
teacher7
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kan değerleriGönderim Zamanı: 20 Oca 2024 Saat 00:42 |
|
https://hizliresim.com/7qeato7
Hocam merhaba kan değerlerimi yorumlayabilr misiniz? Yaş 42. Bir de hocam son 5-6 senedir ürük asit değerlerimin hep üst sınırda olduğunu farkettim. bunun bir anlamı var mı. bir de eylül ayında sizin tavsiyenizle bir ampül D vitamini içmiştim. Ancak ölçüm yaptırabildim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Oca 2024 Saat 03:41 |
|
Anemi YOK! Sakin Demir ilaci kullanmayin, zehirlenirsiniz...
Antibiyotik gereken bir durumunuz :Yok. Losemi, veya Kan hastaligi:Yok. Kan aldirmadan evvel; en az 8 saat ac kalmadiniz ise, Kan sekerine dikkate almayin. Urik asit icin, bol su icin, cok onemli bir artis degil, D vitamin seviyeniz anormal dusuk!!! Hemen 1 ampul Dvit3 icin, 1 ay sonra tekrar icin ve Nisan ayinda tekrar sadece D vitamini olcturup bana yazin.
|
|
![]() |
|
murat193
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Oca 2024 Saat 09:21 |
|
Aslında 10 saat kadar aç kaldım. İlk kez şekerim böyle üst sınıra yakın çıktı. Kan vermeden bir iki saat önce iki bardak su içmiştim, o etkiler mi sonucu. Bir de hocam burda çıkmamış önceki değerlerde kalsiyum değeri üst sinirdaydi, dahiliyeci kalsiyumun yüksek D vitaminine gerek yok gibi bir cümle kullandı. Kalsiyum D vitamini ilişkisi nedir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Oca 2024 Saat 19:38 |
|
Kan sekerinize, baska bir laboratuvarda baktirin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|