|
Kulak zarı delinmesi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
alev-kerem
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 520 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kulak zarı delinmesiGönderim Zamanı: 22 Oca 2024 Saat 21:22 |
|
https://hizliresim.com/djpfg3y Hocam merhabalar oğlum 10 yaşında kulak problemleri yaşamayız olursa da inatçı olmaz sayenizde iliadinle atlatırız. Bu sefer kulağım ağrıyor demesiyle kulağın gece delinmesi bir oldu hocam. Akşam ağrıyor dedi iliadin bir doz yaptım gece fokurtu geldi dedi yastık bu şekildeydi. Gündüz tekrar iliadin yaptım ateş 38 bile değil ama iç ateşi yüksek sanırım dudakları kavruldu. Bu tabloda bactrim de kullanmam gerekiyor sanırım bir gün akintisini izlemek istedim, kulağı peceteyle siliyoruz çok yoğun olmasa da akinti var. Sizi yillardir okuduğum için rahatım, ağrısı da geçti. Ancak iki kulak da delik onayınızı almak istedim. 5 gün iliadin yapıyorum, bactrim süreci kisaltacak yazdirabilirsem ? Mutlaka kullanın derseniz yazdırmaya çalışacağım. Yiyip içmiyor sadece yatıyor halsiz. Sol kulak daha ağır duyuyormus . |
|
|
Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Oca 2024 Saat 02:20 |
|
Bactrim icin ugrasmayin. Turk doktorlarinin bilgi seviyeleri bunlari anlayabilecek kapasitede degildir.
Iliadin'i 5 gune tamalayin ve SAKIN kulaga bir sey damlatmayin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|