|
1 yaş ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gonjaa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 283 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Oca 2024 Saat 07:57 |
Hocam merhaba kızım 4 gün sonra 1 yaşına giriyor gece ateşi yükselmeye başladı hala yüksek yanakları vücudu çok sıcak elleri ayakları soğuk.Ateş ölçerim bozuk olduğu için dereceyi bilmiyorum arada sayıklıyor ve sıçrıyor. Burun akıntısı yok genız akıntısı yok burun tıkanıklığı yok arada balgamlı öksürüyor aynı günün aksamı neşesi de yerindeydi., eşim Dr a götürelim diyor ben istemiyorum gribe benzemiyor ne olabilir hocam?
Düzenleyen gonjaa - 31 Oca 2024 Saat 08:02 |
|
![]() |
|
gonjaa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 283 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ateşi hala aynı düşmedi, uykuya da geçemiyor kucağımdan bırakınca ağlayıp uyanıyor geceden beri .Ağlayınca şeffaf burun akıntısı oluyor.Dilin ortası beyaz ama pas görüntüsü yok. Kızıl falan olabilir mi hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119016 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okuyun!!!Kizil olsa, gunes yanigi gibi dokuntu olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|