Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Demir Damlası ve kakada hafif kan
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Demir Damlası ve kakada hafif kan

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mine ezgin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 23
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mine ezgin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Demir Damlası ve kakada hafif kan
    Gönderim Zamanı: 01 Şub 2024 Saat 16:34
Hocam merhabalar benim oğlum 27 haziran 2023 doğumlu doğum kilosu 3650 boyu 50 cm idi şu anda kilosu 8400 boyu 69. Demir damlasını bu zamana kadar kullanmadım fakat Türkiyedeki doktorların mutlaka kullanmalısın baskıları sebebiyle yanlış bir şey yapmak da istemedim, ayrıca oğlumun kakasında ara ara çok hafif kan gözlemliyordum. Doktorumuz kan testi istedi bazı sonuçları değerlerin altında çıktı. Sonuçları sizinle paylaşmak istedim sizin bilginize herkesten daha çok güvendiğim için. Değerlendirebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
İyi çalışmalar.

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mine ezgin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2024 Saat 16:37
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118149
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2024 Saat 19:49
Turkiye'de SAGLIK, maalesef pustlarin eline gecmistir!! 
1- Turk doktorlari cocuk kan degerlerinin, eriskinlerden farkli oldugu bilemeyecek kadar KOR cahillerdir! 
Bu aptalliklarini da KASTEN devam ettirirler, zira korkunc bir rant kapisidir! 
2- Laboratuvarlar da KASTEN, cocuk kan degerleri yanina; "Eriskin Referans Araliklarini" yazarlar ve cete
halinde calistiklari doktorlara "geri-pasi" gonderirler!! 
Bir kac OZEL laboratuvar disinda, SAKIN hastanelerdeki Laboratuvarlarin cocuklariniza verdikleri o sahte 
raporlara inanmayin. Tamami dolandiricilik pesinde! 
3- Anemi:YOK! Bu yas icin HGb:10.0-13.0g/dL araligindadir! Size KASTEN eriskin referans araligi yazilmis
 sahte rapor vermisler! 
4- Turkiye; basta cahil Saglik bakanligi olmak uzere, cocuk Hgb degerlerini bilen bir Allahin kulu yoktur! 
Eriskin referans araliklarini esas alirlar ve boyle salak salak Demir ilaclari verirler! SAKIN bu aptallara
kanip, demir ilaci filan vermeyin..
Serbest demir, mikroplar icin;  "Buyume hormonu" gibidir. Bu yuzden laboratuvarlarda, mikrop uretmek
 icin kullanilan vasatlara kan (Kanli plak veya cukulata plagi gibi) veya doku (beyin, kalp gibi) parcalari 
ilave edilir. Demir alirken atesli bir hastalik bulastiginda, hastaligin siddeti anormal artar, hayati tehlike
bile yaratabilir!
Bu "muhtesem" saglik sistemi bosuna mi: "6 aylik cek-up", "1 sene cek-up" gibi serserilikleri icat etti?

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Şub 2024 Saat 19:51
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mine ezgin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2024 Saat 19:55
Ahh iyi ki size yazmışım hocam çok teşekkür ederim. İnsan aslında bunun bi tuzak olduğunu biliyor ama yine de konduramıyor, emin olmak istiyor. Peki başka kötü değeri var mı? Özellikle b12 takviyesi almanız gerekiyor diyor doktorumuz ama almalı mıyız?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118149
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2024 Saat 20:08
Yuz bin kere anlattim!! 
B12 sahtekarligi diye de, makale yazdim, bari onu okuyun!! 
B12 ile ugrasan doktor SAHTEKARDIR!! 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mine ezgin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2024 Saat 20:09
Hemen yazılarınıza bakıp okuyacağım hocam gözümden kaçmış. Çok teşekkür ederim tekrardan 🙏
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.