Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Fpapa
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Fpapa

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
toprak1 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 261
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı toprak1 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Fpapa
    Gönderim Zamanı: 02 Şub 2024 Saat 01:09
Hocam kizim 3.5 yasinda 16 kilo 6 kez havale gecirdi. Ona zarari yok biliyorum  okudum. Yalniz 8 kasim,  6 aralik. 10 ocak, en son  bugun 1 subatta ateslendi  hepside viral bogaz enfeksiyonu. Oglumda bu yaslarda her ay bogaz enfeksiyonu geciriyordu fpapa olbilecegi soylenmisti 8 ay boyunca 9 kez  viral bogaz enfeksiyonu gecirnisti. Kortizon zararli diye kullanmamistin antibiyotikte vermemistim. Ama oglum atese cok dayanikliydi  kizin malesef ogle degil. Simdi abisi gibi het ay bogaz enfeksiyonu gecirmeye baslayinca korkmaya basladim fpapa ile detayli b8r yazinizi bulamadim  nerden bulabilirim. Fpapa olabilir mi eger fpapa ise nasil bir yol izleyeyim ataklari rahat atlatmak icin. Mor mevye sularinin iyi geldigi yaziyor dogru mudur
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118124
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2024 Saat 02:21
SAKIN, Turk doktorlarinin PFAPA rezilliklerine inanmayin!! Bu konuda hicbir bilgileri yoktur!! 
PFAPA'nin manasi nedir, onu bile bilmezler! 
Hicbir meyva suyu hastaliklara iyi gelmez. Popolarindan uyduruyorlar! 
"Bitkisel toksinler" yazimi okuyun. 
PFAPA ile ilgili dogrudan bu baslik ile bulamazsiniz. Ates baslikli yazilari okuyun. 
Yukarı Dön
toprak1 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 261
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı toprak1 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2024 Saat 03:00
Cok sagolun okudum hocam. Hocam 3 yas oncesi kriptik tonsilit gozukmez strep a gozukmez. Neden hocam yani yasla nasil bir baglantisi var. Birde suan atesli d vitamini ampul atesliyken versem sikinti olur mu? Hani kan ilacini hasta cocukta kesin diyorsunuz ya o yuzden aklima geldi. Cok ates dusurucu verirseniz reaktif ates yukselmeleri cok antibiyotik verirseniz antibiyotik atesi olur nedemek anlayamadim. 

Düzenleyen toprak1 - 02 Şub 2024 Saat 03:04
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118124
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2024 Saat 18:57
1- Bogaz enfeksiyonlari, cogunlukla okullarda bulasma ile olur. Evde, abi-abla varsa, ancak onlarin okuldan 
getirmesi ile olurlar. 
2- D vitamini her zaman ve her durumda verilebilir.
3- Ates DUSURMEYIN! 
4- Asiri antibiyotik verilmesi ile barsaklardaki yararli bakteriler (Proboyotikler) yokolurlar! Yokolan bu yararli
bakterilerin yerine, hastalik yapici bakteriler yerlesebilir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.