Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 8 aylık bebek alerji ve kabızlık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

8 aylık bebek alerji ve kabızlık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Tugbac Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tugbac Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 8 aylık bebek alerji ve kabızlık
    Gönderim Zamanı: 04 Şub 2024 Saat 23:30
Hocam merhaba öncelikle tüm yazılarınızı bugun okudum ve sonrasında size danışmak istedim. 8 aylık oğlum var doğduğundan beri mukuslu kaka yapıyprdu test vs yapıldı sorun yok dendi ama sürekli huzursuz hiç uyumaz kulağımı gözünü kaşır kendini uyandırır. Sadece anne sütü alıyor sonrasımdaEk gıdaya geçincd ayaklarında kol eklem yerlerinde ve boynunda kızarıklıklar döküntüler oldu yara boyutuna gelince süt diyetine başladık çocuğa deri testi yapıldı sonuç negatif. Yavasş yavaş diyet açıyoruz ama yaralar geçmiyorhatta sırtında vr bacağında da başladı süt ürünlerini ikimizde almadığımız halde ve 3-4 günde ufacık sert kakalar yapıyor. Her doktor farklı telden çalıyor hocam uykusuzluk alerji ve kabızlık çok yordu lütfen bize de yardımcı olum
Yukarı Dön
Tugbac Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tugbac Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2024 Saat 23:31
 Hocam bu arada 3800 doğdu şu an 10 kilo civarında maşallah iri bi bebek 

Düzenleyen Tugbac - 05 Şub 2024 Saat 00:06
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118726
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2024 Saat 02:13
Bebeklerde ; "sut allerjisi" olmaz! 
Anlattiginiz belirtiler; cok asiri yemeye baglidir. Zaten bir hastalik olsa  idi, fazladan kilo almayi bir yana
 birakin, normal kilosunu alamazdi! 
Turk doktorlari bilmedikleri her bir halta; "Allerji" derler. Ne diye onlari ciddiye alirsiniz ki!! 
Yazilarimi okuyun. 

Yukarı Dön
Tugbac Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tugbac Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2024 Saat 02:45
Malesef Sizinle yeni tanıştım hocam aslında doktorlara inancimi jaybetmistim dediginiz gibi bazi ezber cumlelerinden dolayi ama dokuntu ve huzursuzluk olunca bi umut belli dogrudur diye yaptirdik 😐 saatlerdir sayfadanv cikamadim
Bir cok soru cevabinizi okudum ama dokuntulu cilt icin bi oneri goremedim
Su an zaditen basladim rahatlasin diye onuk disinda bi oneriniz olur mu kasindiyi almasi ve rahat uyumasi icin. 
Kabuzlik icin bolca ondriniz var yapicam onu da 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118726
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2024 Saat 04:21
Resim olsa idi kesin bir sey soyleyebilirdim. 
Yukarı Dön
Tugbac Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tugbac Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2024 Saat 06:15
Yukarı Dön
Tugbac Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tugbac Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2024 Saat 06:16
Yukarı Dön
Tugbac Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tugbac Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2024 Saat 06:16
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.